Hudplejegruppens slogan

I Hudplejegruppen har vi et slogan, der er rodfestet i vores mission, for hver gang vi er i kontakt med vores dejlige kunder. Sloganet fortæller, hvad vi skal lykkes med og det vi giver med til vores kunder hver gang de går ud af døren. At en kunde får et smil og velvære med ud af dør, skal sikker os, at vi skiller os ud fra andre udbyder af sammenlignelige ydelser.

Slogan
”Et smil og velvære til forskel”

Det betyder meget for os, at vi giver vores trofaste kunder et smil og velære med ud af døren, hver gang, og til alle. Det er dét du får med gratis fra os, til glæde for begge. Dette skulle styrker den god relation, som der bliver udbygget forvær gang du kommer ind til os.

Hudplejegruppens vision

Her i Hudplejegruppen har vi også en overordne vision for, hvor vi gerne vil hen og arbejder hårdt hver dag for at nå. Vores vision er vores ledende stjerne. Det er den der viser hvilken retning vi skal gå imod. Vi kommer kun tætter på dette ved at have et skabt fokus på vores vision, samt hård arbejde i hverdag.

Vision
”Hudplejegruppen vil være den fortrukne skønhedsklinik for alle i Odense og omegn, både for kvinder og mænd i alle aldre.”

Hudplejegruppens mission

Missionen er den opgaver, der skal løses hver dag. For os betragter vi mission, som en eksamen vi skal til, over for vores kunder. Det er vores kunder, der skal give os karakteren, og den skal ligge højt før vi er tilfreds. Vi kan nemlig kun være tilfreds, når vores kunder er det.

Mission
”Hudplejegruppen vil være førstevalg, til at løse vores kunders behov, inden for et nøje udvalg af personlig skønhedspleje. Ikke nok med det, så skal Hudplejegruppen også give et smil og velvære til forskel, med ud af døren til alle kunder.”

Hudplejegruppens værdisæt og eksistensberettelse

Hudplejegruppen har et værdisæt, som er med til at skabe Hudplejegruppens eksistensberettelse i denne verden. Figuren nedenunder illustrer de 3 største fundamentale byggesten og i hvilken prioritering de kommer i. Tekst til illustrering af figur følger med.

1: Økonomisk fundament
Hudplejegruppen skal være profitabel få at opnå en konsolideret drift af selvskabet, samt at kunne have resurser til at investering i vores medarbejdere. Derved opnås de bedste forudsætninger og rammer til at opnå deres fulde potentiale, som er at skabe den største værdi for dig, som kunden. Et sundt og stærkt økonomisk fundament er et ”kritisk succeskriterie”, som skal lykkes, hvis Hudplejegruppen skal have en fremtid.

2: Glade, motiverede og faglig dygtige medarbejdere
Det er de overskudsresurser fra det økonomiske fundament, der skal være med til at skabe de gode rammer for vores medarbejdere. Vi prioriterer meget, at der er et højt fagligt niveau, både på det håndværksmæssig, samt kundeforståelse af god service. Vi tror også på, at den glade, motiverede og energiske medarbejder skaber den største værdi for vores kunder. Det er her vi skal og vil skille os ud fra sammenlindlige virksomheder.

3: Glade kunder
Når vi lykkes med et ”stærk økonomisk fundament” og ”glade motiverede, faglig og dygtige medarbejdere” kan det kun skabe glade og tilfredse kunder, og dette er esensen for, hvorfor Hudplejegruppen har en eksistensberettelse. Det er glade kunder vi lever af og hermed er en cirkel sluttet, da glade kunder skaber et økonomiske grundlag og fundament til vores overlevelse i fremtiden.