Kunderne siger

Marlene 25

“Efter lang tid med hudproblemer, begyndte jeg at gå hos Hudpleje-Gruppen. Jeg går dér trofast mindst en gang i måneden. Min hud er blevet så flot , takket være kosmetologerne og produktet Nimue. A Life saver. Jeg er blevet meget opmærksom på min hud og bruger de anbefalede produkter. Jeg vil stærkt anbefale Hudpleje-Gruppen, samt Nimue. De er virkelig uundværlige”.

Jakob M

“Jeg er en mand på 32 år, som aldrig har gjort så meget ved min hud. Men efter en lang periode med rød og irriteret hud, søgte jeg hjælp hos hudpleje-gruppen.
Jeg går der nu fast 1x i måneden og takket være kosmetologerne, produkterne Nimue og lysterapi, har jeg fået en rigtig flot hud, som ikke længere er rød og irriteret”.

Jens Peter Henriksen

I 2014 fik jeg uheldigvis et større hudproblem med både mine hænder og fødder. Rødme, tør hud der skallede af på både hænder og fødder, samt sprækker i hudbarrieren, gjorde at jeg søgte hjælp hos samtlige læger og privathospitaler.
Dog var den eneste hjælp, jeg modtog, en håndfuld piller som “muligvis” kunne afhjælpe mit problem. Jeg havde hørt om hudplejegruppen, og valgte at aflægge dem et besøg, i håb om at de kunne hjælpe mig inden jeg begyndte på pillerne, som jeg ikke var meget for.
Behandlerne blev enige om at starte et forløb med lysterapi på både hænder og fødder samtidigt med at jeg anvendte fod & håndcremerne fra Nimue. Mit problem var et sjældent syn, men der var ingen tvivl om at problemet opstod indefra.
3 mdr. senere, har jeg absolut ingen spor tilbage på hverken fødder eller hænder. Jeg fik aldrig påbegyndt pillerne, og jeg er ikke et sekund i tvivl om at lysterapien har været medvirkende til et fantastisk resultat.

Andreas Gottlieb Nielsen 25

“Jeg har altid gået med den forestilling og tankegang at når man snakkede kosmetolog, så var det kun forbeholdt kvinderne. Men jeg tog så meget fejl. Jeg ville ønske jeg havde forkælet mig selv da jeg var yngre ved gå til en kosmetolog og derved fået passet og plejet mit ydre på denne måde her. Gennem mine teenageår led jeg rigtig meget af uren hud; akne. Brugte en formue på diverse produkter som lovede guld og grønne skove, og intet virkede. Efter at have begyndt at gå her, kan jeg tydeligt se et forbedret resultat gang for gang. Jeg led rigtig meget af rødme på kinderne, og må indrømme at det er blevet meget bedre end før jeg startede. Jeg føler mig godt tilpas hos Jer. I er rigtig søde og rare at snakke med. I forstår de problemer og bekymringer jeg har omkring min hud. I giver mig en tydelig gennemgang af hvad problemet er i helhed, hvordan det kan være opstået og vigtigst af alt, hvordan det bliver behandlet. I virker meget oprigtig, og det får en til at føle sig i centrum – At i går op i hvordan jeg har det, og hvad der er bedst for mig. Jeg er rigtig glad for jeres produkter jeg har købt. Min hud føles i hvert fald mere “afslappet” og rolig end før, hvor den virkede irriteret, hård, og rød”.
Ses onsdag…

Helle Nielsen

“Jeg er igennem de sidste 20 år kommet hos Hudplejegruppen. Hudplejegruppens klinik er skøn at besøge og specielt efter, de har fået ny indretning, som er lys, venlig og med dejlige farver. Personalet er til for dig og har stor ekspertise i de produkter, de arbejder med. Jeg føler virkelig, at jeg bliver afslappet og forkælet. Jeg nyder det hver gang og ser frem til næste besøg.
Jeg har igennem årene prøvet de forskellige produkter, der har været brugt i Hudplejegruppen. Men resultaterne med Nimue overgår alt andet, jeg har prøvet. Jeg har en meget problematisk hud med hudsygdommen Rosacea, der jævnligt kommer i udbrud og dermed også en hud med store porrer og ar dannelser. Efter jeg har investeret i en hel serie fra Nimue og blevet instrueret i at bruge dem korrekt, er resultatet blevet super godt. Jeg føler, at jeg i en alder af 47 år, gør noget rigtig godt for min hud, og det kan ses og mærkes”.

Jeanette B. 21

“Jeg begyndte at komme ved hudpleje gruppen, da jeg har en problematisk hud, og har både fået piller fra hudlæge og den ene behandling efter den anden,
Men så tog jeg op, og fik en tid til en ansigtsbehandling, og det var det bedste jeg har gjort. Jeg kunne se resultater med det samme, og efter nr. 2 behandling, kan jeg nu se at der faktisk er chance for jeg kan få en rigtig flot hud:) Personalet er rigtig imødekommende, og man føler sig tilpas med det samme. Jeg har faktisk ikke noget negativt at sige om hudplejegruppen, så kan varmt anbefale det til andre.
Deres produkter er rigtig effektive, men jeg blev overrasket over at de var en smule dyre, men pris og kvalitet hører ofte sammen , og det er et sted man bestemt ikke skal spare på. Så alt i alt er det et helt fantastisk sted og komme”.

Lone

““I de sidste 5 år har mine regelmæssige besøg i Hudplejegruppen været en tilbagevendende fornøjelse – faktisk en uundværlig selvforkælelse.
Du bliver mødt af et imødekommende, dygtigt personale og det i rare omgivelser. Ja, og produkterne – de bli’r altså en vane, du ikke gerne slipper igen,
ligesom – selvfølgelig – glæden ved at møde Verden med et velplejet ansigt”.