Om Hudplejegruppen

Lidt om os

Mit navn er Sanne Søfeldt og tak fordi du kiggede fordi!
Jeg er indehaver af Hudplejegruppen, som ligger midt i hjertet af Odense. Her byder vi vores kunder velkomne i de lyse og charmerende lokaler, som danner rammerne for ro, afslapning og velvære. Vores kunder kommer alle steder fra og det er såvel kvinder, som mænd i alle aldre.

Jeg er uddannet lægeeksamineret kosmetolog fra Inge Dreyers i København og foruden dette, har jeg undervist på en kosmetologskole i 10 år, med speciale i hud- og skønhedspleje, samt været censor på flere af kosmetologskolerne i Danmark.

I de sidste 23 år har jeg lagt al min kærlighed i Hudplejegruppen.
Alle medarbejdere her er specielt oplært af mig og det sikre dig en professionel behandling, hver gang. Personalet er topmotiveret og professionelt uddannet til at møde dig i vores lyse dameafdeling eller separate rustikke herreafdeling.

Arbejdet med hudpleje er en livsstil for mig. Jeg mærker glæden, når en kunde går herfra med en opløftet sindsstemning og indre ro. Derfor har vi hos Hudplejegruppen faglige kompetencer, kvalitet og menneskelighed i fokus, i alle dele af vores arbejde siden starten af år 1994.

Det kan vi

Mere end blot en behandling
Hos Hudplejegruppen tager vi os tid til at forstå de behov og ønsker, som du har. Vi laver ikke blot en behandling, det er lige så vigtigt for os, at du får en unik oplevelse og en følelse af velvære. Vi benytter hudplejeserierne Nimue og Babor, hvori der findes mange forskellige behandlinger, som kan tilpasses til den enkelte.

Vi vælger vores produkter ud fra resultater
Vi har afprøvet flere forskellige produkter og vores erfaring er, at Nimues og Babors hudplejeserier har den bedste effekt. Den professionelle produktserier fra Nimue er enestående og er fremstillet i Sydafrika, ved hjælp af Vestens store videnskab og højeste teknologiske potentiale. Det er ligeledes dokumenteret, at Nimue er et høj-effektivt og resultatorienteret hudplejeprodukt, som passer til den enkelte hudtype. Produkterne er med til at give vores kunder det fuldendte resultat i behandlingen. Babor er kendt for at forvandle naturens hemmeligheder til naturlige højteknologiske produkter, kombineret af natur og videnskab. Ud over dette, er Babor også kendt for at skabe en utrolige høj velværefølelse under og efter behandlingen.

Vi ser på helheden
Vi ser altid det enkelte menneske, som en helhed. Du er velkommen til at komme ind og få en uforpligtende hudvurdering. Vi laver en individuel opskrift på, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Vi giver dig herefter råd til, hvad vi kan hjælpe med og hvilke produkter, som passer til din hud. Vores udgangspunkt er at skabe værdi for dig!!

Vi tilbyder dig
Vi har en bred vifte af behandlinger, hvor vores store styrker ligger inden for ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger, farvning af vipper & bryn + retning, lash lift, eyelash extensions, permanent makeup, dermaroller, lysterapi, slankebehandlinger, permanent hårfjerning, fjernelse af karsprængninger, manicure, pedicure og kropsbehandlinger. Vi dygtiggør os hele tiden ved at deltage i seminar og kurser. Vi følger hele tiden de nyeste tiltag, inden for vores område af skønhedspleje.