Velkommen til Hudpelejgruppens blog :D

 

Her vil forskelige interessenter af hudpleje skrive, og give deres erfaringer og oplivelser til kende, til inspiration for dig!!!

Vi håber at i få en masse ud af disse indlæg som der bliver lagt op her, og hvis du har en god historie eller erfaring du vil dele kan du kontakte os på denne mail: hudpleje-gruppen@hotmail.com

Ellers god fornyelse med læsningen; D

Vi har modtaget en beretning fra en af vores dejlige kunder. Det er en livsbekræftende, og humoristisk måde kunden har valgt at fremlægge hendes oplivelse på.

 

MIT MØDE MED EN NY VERDEN… OG DEN SØDE SABRINA!

Da pædagogen har mødt posten står det klart, at han aldrig har mødt 70èrnes kvindesyn og han har aldrig hørt om udryddelsen af den dominante han!

Tværtimod er det noget af det første han gør pædagogen opmærksom på… altså at han er en dominant han! – han har heller ikke hørt om det naturlige look Jog han får henkastet sagt, at det skal hun lige set at få gjort noget ved inden næste gang de ses!!

Det er en ny verden for pædagogen og hun starter sine studier i Bilka – hun gennemgår alle Veet produkter, en kæmpe hylderække i varehuset!! Det tager en god del af en eftermiddag, at nærlæse produktinformationerne der handler om fjernelse af uønsket hårvækst…

”Til armhuler og ben” står der på alle pakkerne… ikke egnet til fjernelse af uønsket hårvækst på intime steder!

Pædagogen overvejer en skraber, men dropper hurtigt tanken pga gigt i samtlige fingre og dårlig motorik – man skulle nødigt udsætte sig selv for risikoen, for en uheldig omskæring!!

Efter søgning på nettet, falder pædagogen over en reklame for ”Hudplejegruppen” og hun kontakter straks stedet.

Efter lidt ubehag og generthed, får hun spurgt en ældre medarbejder (måske jævnaldrende!) om de ”gør det i intimbarbering” eller hvad det nu hedder. Ja, det er ikke noget problem _ pædagogen tænker, om det mon er helt normalt at der er andre ældre end hende, som får fjernet uønsket hårvækst lige der, lidt syd for navlen??

Pædagogen får at vide, at hun vil blive betjent af Sabrina! ”Skal jeg selv gøre nogle forberedelser”, spørger hun! ”Nej, slet ikke, siger damen!…

På selve dagen sætter pædagogen sig i venteområdet, som er meget delikat indrettet – der udfylder hun kort med personlige oplysninger og pludselig er Sabrina klar!

Sabrina er vist ikke en dag over 22 år, men utrolig sød og professionel…

Pædagogen bliver henvist til det allerbagerste rum i lokalet – hun kigger på Sabrina, som viser hende tilrette og diskret går, i mens pædagogen gør sig klar til ”Torturen”… hun har bange anelser, men Sabrina er meget tillidsvækkende og hun har et beroligende smil på læberne!

Hun er meget informativ og fortæller hele tiden hvad der skal foregå!

Pædagogen får ros for at have holdt nallerne fra den uønskede hårvækst, det gør nemlig Sabrinas arbejde meget nemmere!! Pædagogen bliver stolt over rosen (hun har dog aldrig seriøst før tænkt at gøre noget ved det selv) Så både pædagogen og Sabrina er glade!! J

Der findes varm voks og MEGET varm voks… Posten skal blive gjort opmærksom på hvilke trængsler hun går igennem, for at imødekomme hans ønsker!!

Da Sabrina er færdig med forsiden, spørger hun, om det samme skal foretages bagpå?

”kun 2 ud af 100 siger nej til det tilbud”, fortæller Sabrina! Pædagogen vil ikke stå tilbage de resterende 98 og siger ja tak!! – og der stifter hun igen bekendtskab med den MEGET varme voks! Pædagogen tænker intenst på posten… der må være noget han skal gøre til gengæld!!!

Efterfølgende har pædagogen aftalt en vedligeholdelsesaftale med den søde Sabrina, om én gang om måneden at gentage denne proces… frivilligt!!

”Det bliver nemmere for hver gang, siger Sabrina – min nye bedste ven!!