Er du træt af uønsket hårvækst i intimområdet og på benene? Så prøv en professionelle voksbehandlinger hos Hudplejegruppen

Vores dygtige behandlere har mere end 20 års erfaring og styr på de helt rigtige vokseteknikker, som giver dig en hurtig og effektiv hårfjerning. Fordelen ved en voksbehandling er, at hårene er langsommere om at vokse ud sammenlignet med en almindelig barbering. Efter en voksbehandling er din hud blødere, glattere og hårfri i længere tid. Desuden slipper du for hudirritationer og røde knopper, som ofte opstår efter hårfjerning med en skraber. Jo flere voksbehandlinger du får i området, jo større chance er der for, at du med tiden kan blive hårløs. Det er dog forskelligt fra person til person, hvor længe hårene bruger på at vokse ud igen eller om de forsvinder helt.

Vi udfører forskellige intime voksbehandlinger og voksning af ben. Vælg fx mellem en Brazilian Wax, bikinilinje, udvidet bikini, baller eller helt/halvt ben. Du kan også få en kombineret voksbehandling fx brasiliansk voksning og voksning halvt/helt ben.

Kig forbi vores hudplejeklinik i Odense og få en snak med vores behandlere om, hvordan vi kan afhjælpe dig med uønsket hårvækst intimområdet og på benene.

Hvad er forskellen på voks af Bikinilinje, Udvidet bikini og Brazilian wax?

Det kan være svært at vide, hvor meget hår der bliver fjernet og hvor linjen går ved disse 3 voksbehandlinger. Nedenfor ses derfor en oversigt, som viser, hvor der bliver vokset ved de forskellige intime voksbehandlinger:

Spar 15% på alle behandlinger
“Køb et klippekort – får 7 klip og betaler for 6”

Brazilian wax

Brazilian wax er klinikkens mest populære intim voksbehandling. Hudplejegruppen var den første skønhedsklinik i Odense, som introducerede denne behandling og vi har gennem årene hele tiden forfinet og udviklet teknikken til denne mere avancerede voksbehandling. Vi kender alt til de faldgruber, som kan opstå ved denne type behandling. Denne unikke viden gør, at du kan føle dig ekstra tryg som kunde.

Ved en Brazilian wax (brasiliansk voksning) behandling kan du selv vælge, om du ønsker at få fjernes alt hår eller om du vil have en lille stribe eller lignende. Til vores brasilianske voksbehandling følger også voks bagpå (anus) med. Behandlingen kan foretages trods menstruation, men kun ved anvendelse af tampon. Vi tager det altid som en selvfølge, at man kommer renlig. Vi har enegangs skum vaskeklude på toilette, hvis man vil anvende disse før behandlingen.

Denne voksbehandling har mange navne, såsom brasiliansk, Brazilian wax/brazilian voks, intim voks, Hollywood voks og mange flere, men hos os i Hudplejegruppen kalder vi den Brazilian wax eller bare brasiliansk.

             Citat fra en kunde

”Super professionelle og rare mennesker i lækre lokaler.
Jeg kommer jævnligt, og føler mig altid virkelig godt
behandlet. Kan kun anbefales!”
Skrevet af Charlotte – D.10. februar 2017 – Facebook – 5 ud af 5 stjerner ★★★★★

Hudplejegruppens anbefalinger til dig!
Til brasiliansk voksning anbefaler vi, at du tilkøber en bodyscrub samt en conditioner, for at undgå indgroede hår, kløe og irritation dagen efter behandlingen.

Hvis du for vokset Baller i forlængelse af Brazilian wax koster denne voksbehandling KUN 179 kr.

Spar 15% ved køb af klippekort til Brazilian wax.

458 kr.

Klippekort
389 kr pr. Stk

Bikinilinje

Ved denne voksbehandling vokses kun bikinilinjen, altså ind til trussekanten. Vi anbefaler denne intim voks til kvinder, som ønsker et mere naturligt look i bikinilinjen. Billedet ovenover illustrerer, hvor voks af bikinilinjen går.

Spar 15% ved køb af klippekort til Bikinilinje.

228 kr.

Klippekort
194 kr pr. Stk

Udvidet bikini

Her vokses der omkring trussekanten og ca. 2 cm ind i begge sider og foroven. Behandleren fjerner altså håret på skambenet, så der kun er en bred stribe eller en trekant tilbage. Billedet ovenover illustrerer, hvor linjen går.

En udvidet bikini voksbehandling kaldes også Tanga eller Californian voks.

Spar 15% ved køb af klippekort til Udvidet Bikini.

298 kr.

Klippekort
253 kr pr. Stk

Bikini mave

Ved denne voksbehandling vokses fra navlen og ned til den vandrette trussekant. Hvis du ønsker, at blive vokset over navlen, skal du booke en tid særskilt. Skriv venligst dette i kommentarfeltet ved din onlinebooking eller nævn dette i telefonen, så vi er opmærksom på dette.

Spar 15% ved køb af klippekort til Bikini mave.

68 kr.

Klippekort
58 kr pr. Stk

Baller

Hos Hudplejegruppen foretager vi også voksning af baller. Hvis du for vokset Baller i forlængelse af Brazilian wax koster denne voksbehandling KUN 179 kr. Hvis du køber et klippekort til baller – i forlængelse af Brazilian wax spar du 15% (klippekort pris pr. klip 153 kr.)

248 kr.

Klippekort
211 kr pr. Stk

Hel ben

Ved denne voksbehandling får foretaget en effektiv voksning af dit ben. Hele benet bliver vokset, altså både lår, knæ og læg, både for og bag. Her anbefales det, at du før behandlingen har givet benene en omgang bodyscrub, for at undgå indgroede hår. Det anbefales også, at du ikke har anvendt bodylotion på benene inden voksbehandlingen. Hvis du vil spar 15% på voks af helt ben, så anbefaler vi dig et klippekort.

Citat fra en kunde

”Super professionel behandling og service i top. Alle burde give sig selv denne oplevelse.”
Skrevet af Helle – D. 15. november 2014
Facebook – 5 ud af 5 stjerner ★★★★★
Spar 15% ved køb af klippekort til voks Helt ben

439 kr.

Klippekort
373 kr pr. Stk

Halvt ben

Ved denne voksbehandling, får du vokset ”fra knæ og ned” eller ”fra knæ og op ad benet”. Når du booker en tid online, kan du anføre om din voksbehandling skal være ”fra knæ og ned” eller ”fra knæ og op”. Ved en voksbehandling af halvt ben anbefaler vi, at du før behandlingen, har givet benene en omgang bodyscrub, for at undgå indgroede hår. Vi anbefaler også, at du ikke anvender bodylotion på benene inden behandlingen. Hvis du vil spar lidt, så køb et klippekort.

Spar 15% ved køb af klippekort til voks Halvt ben

298 kr.

Klippekort
253 kr pr. Stk

Brazilian Wax + Hel ben (Spar 10%)

Ved denne voksbehandling får du både foretaget en Brazilian wax (Brasiliansk bikini) og en voksning af hele benet, altså både lår, knæ og læg, både for og bag. Vi anbefaler, at du før behandlingen giver benene en omgang bodyscrub, for at undgå indgroede hår. Vi anbefaler også, at du ikke har anvendt bodylotion på benene inden voksbehandlingen.

Spar 15% MERE på denne voksbehandlinger.
“Ved køb af et klippekort få du 7 klip og betaler kun for 6 klip!”

792 kr.

Klippekort
673 kr pr. Stk

Brasiliansk Wax + Halvt ben (Spar 10%) 

Ved denne voksbehandling får du både foretaget en klassisk brazilian wax (Brasiliansk bikini) og en voksning af halve benet – vælg voksning ”fra knæ og ned” eller ”fra knæ og op ad benet”. Vi anbefaler, at du før behandlingen giver benene en omgang bodyscrub, for at undgå indgroede hår. Vi anbefaler også, at du ikke har anvendt bodylotion på benene inden voksbehandlingen.

Spar 15% MERE på denne voksbehandlinger.
“Ved køb af et klippekort få du 7 klip og betaler kun for 6 klip!

680 kr.

Klippekort
583 kr pr. Stk

Bikinilinje + Hel ben (Spar 25%) 

Ved denne voksbehandling får du både foretaget en klassisk bikinilinjen og en voksning af helt benet – Ved voksbehandling af bikinilinjen vokses kun bikinilinjen, altså ind til trussekanten. Vi anbefaler denne intim voks til kvinder, som ønsker et mere naturligt look i bikinilinjen. Billedet øverst på siden illustrerer, hvor voks af bikinilinjen går til – Ved voksbehandling af helt ben foretaget en effektiv voksning af dit ben. Hele benet bliver vokset, altså både lår, knæ og læg, både for og bag. Her anbefales det, at du før behandlingen har givet benene en omgang bodyscrub, for at undgå indgroede hår. Det anbefales også, at du ikke har anvendt bodylotion på benene inden voksbehandlingen.

Spar 15% MERE på denne voksbehandlinger.
“Ved køb af et klippekort få du 7 klip og betaler kun for 6 klip!

498 kr.

Klippekort
426 kr pr. Stk

Brasiliansk Wax + Axil (Arm hule)

Ved denne voksbehandling får du både foretaget en klassisk brazilian wax og en voksning af arm hule (Axil)

Spar 15% MERE på denne voksbehandlinger.
“Ved køb af et klippekort få du 7 klip og betaler kun for 6 klip!

636 kr.

Klippekort
541 kr pr. Stk