Er du træt af uønsket hårvækst i intimområdet og på benene? Så prøv en professionelle voksbehandlinger hos Hudplejegruppen

Vores dygtige behandlere har mere end 20 års erfaring og styr på de helt rigtige vokseteknikker, som giver dig en hurtig og effektiv hårfjerning. Fordelen ved en voksbehandling er, at hårene er langsommere om at vokse ud sammenlignet med en almindelig barbering. Efter en voksbehandling er din hud blødere, glattere og hårfri i længere tid. Desuden slipper du for hudirritationer og røde knopper, som ofte opstår efter hårfjerning med en skraber. Jo flere voksbehandlinger du får i området, jo større chance er der for, at du med tiden kan blive hårløs. Det er dog forskelligt fra person til person, hvor længe hårene bruger på at vokse ud igen eller om de forsvinder helt.

Vi udfører forskellige voksbehandlinger. Vælg fx mellem en Brazilian Wax, baller eller helt ben.

Kig forbi vores hudplejeklinik i Odense og få en snak med vores behandlere om, hvordan vi kan afhjælpe dig med uønsket hårvækst intimområdet og på benene.

Spar 15% på alle behandlinger
“Køb et klippekort – får 7 klip og betaler for 6”

Brazilian wax

Brazilian wax er klinikkens mest populære intim voksbehandling. Hudplejegruppen var den første skønhedsklinik i Odense, som introducerede denne behandling og vi har gennem årene hele tiden forfinet og udviklet teknikken til denne mere avancerede voksbehandling. Vi kender alt til de faldgruber, som kan opstå ved denne type behandling. Denne unikke viden gør, at du kan føle dig ekstra tryg som kunde.

Vi tager det altid som en selvfølge, at man kommer renlig. Vi har enegangs skum vaskeklude på toilette, hvis man vil anvende disse før behandlingen.

Hudplejegruppens anbefalinger til dig!
Til brasiliansk voksning anbefaler vi, at du tilkøber en bodyscrub samt en conditioner, for at undgå indgroede hår, kløe og irritation dagen efter behandlingen.

Vi udfører ikke denne behandling til et Polterabend arrangement :D

Spar 15% ved køb af klippekort til Brazilian wax.

538 kr.

Klippekort
457 kr pr. Stk

Baller

Hos Hudplejegruppen foretager vi også voksning af baller.

Vi udfører ikke denne behandling til et Polterabend arrangement :D

248 kr.

Klippekort
211 kr pr. Stk

Hel ben

Ved denne voksbehandling får foretaget en effektiv voksning af dit ben. Hele benet bliver vokset, altså både lår, knæ og læg, både for og bag. Her anbefales det, at du før behandlingen har givet benene en omgang bodyscrub, for at undgå indgroede hår. Det anbefales også, at du ikke har anvendt bodylotion på benene inden voksbehandlingen. Hvis du vil spar 15% på voks af helt ben, så anbefaler vi dig et klippekort.

Vi udfører ikke denne behandling til et Polterabend arrangement :D

Spar 15% ved køb af klippekort til voks Helt ben

528 kr.

Klippekort
448 kr pr. Stk