Drømmer du om en strammere og smukkere krop? – Så prøv Hudplejegruppens slankebehandling med elektroterapi

Målgruppe: Alle
Problem: Lettere overvægtig, Appelsinhud, Slap hud efter graviditet
Behandlingen består af: Samtale med behandler ved første behandling · Påsætning af elektroder · Elektroterapi i 30 min · Afkøling

1 Slankebehandling 398 kr.
10 Slankebehandlinger (Spar 1.682 kr.) 2.298 kr.
20 Slankebehandlinger (Spar 3.962 kr.) 3.998 kr.

Hvem er målgruppen for en slankebehandling med elektroterapi?

Denne slankebehandling er til dig, som ønsker en fastere, sundere og smukkere krop. Eller til dig, som kæmper med appelsinhud forskellige steder på kroppen. Vi anbefaler også denne slankebehandling til dig, som ønsker en opstramning efter en graviditet eller et vægttab. Denne behandling skal ses som er et supplement til et vægttab eller som en opstramning.

Hvorfor opstår appelsinhud på kroppen?

Ca. 90 % af alle kvinder over 15 år lider af cellulitis, også kaldet appelsinhud. Lidelsen skyldes en anormal opsvulmning af fedtvæv i underhuden på grund væskeansamling. Cellulitis ses tydeligt i overhuden som uregelmæssige buler, især når huden presses sammen. Det er hverken farligt eller sundhedsskadeligt at have appelsinhud. Dog er rigtig mange kvinde kede af denne tilstand. Formålet med vores slankebehandling med elektroterapi er, at bekæmpe cellulitis ved at øge blodcirkulationen i fedtværet, hvorved overskydende væske opsamles.

Hvordan hjælper elektroterapi som slankebehandling?

Denne slankebehandling kan med fordel bruges som kickstart til dit vægttab og som et supplement til træning og sund kost. Den anbefales også som en opstrammende behandling efter et større vægttab eller graviditet. Behandlingen er baseret på elektroterapi, som går ud på, at der sendes elektroniske impulser gennem kroppen, der stimulerer musklerne og derved er med til at øge forbrændingsprocessen samt opstramning af kroppen. 

Citat fra en kunde

”Har fået behandlinger hos hudplejegruppen i flere år og er hver gang blevet mødt med et smil på læben og smilende øjne. Jeg føler mig velkommen og vil til enhver tid anbefale hudplejegruppen.”
Skrevet af Charlotte – D.2. september 2016
Facebook – 5 ud af 5 stjerner ★★★★★

Hvordan er fremgangsmåde i Hudplejegruppens slankebehandling med elektroterapi?

Vores elektroterapi behandling foregår ved, at du ligger på en behagelig behandlerbriks, hvorefter der sættes elektroder på de områder, som dig og din behandler er blevet enige om skal behandles. Dette kan for eksempel være på lår/baller/mave eller på lår/arme. Dette besluttes før behandlingen. Når alle elektroder er placeret korrekt, negativ og positiv pol, tændes apparatet og impulserne udsendes i lav styrke til at starte med. Behandlingen gør ikke ondt, men man kan tydeligt mærke impulserne, da de stimulerer dine muskler. Hvert 5. minut øges styrken af impulserne, alt efter dit behag og ønsker. Sådan ligger du i ca. 30 min. Når elektroterapien er slut, slukkes apparatet og du får lov til at ligge lidt og køle af i 5 min. Nogle kan svede meget under behandlingen pga. den øgede fedtforbrændingsproces i kroppen.

Inden du starter på en elektroterapi er det vigtigt, at du læser advarslerne nedenfor. Det er også vigtigt, at du kommer til behandling hyppigt og regelmæssigt i det interval, som din behandler og dig bliver ende om.

Når elektroterapi behandlingen bookes, får du en snak med din behandler om dine mål og ønsker for behandlingen. Sammen skræddersyer i så det rette forløb. Der bliver ført ”dagbog”, hvor dine mål bliver taget første gang du kommer og igen ved slutningen af behandlingsforløbet, hvis dette ønskes.

Ved elektroterapi regner man ikke i vægt, men i centimeter. Behandlingsresultatet er meget individuelt, men vi oplever, at mange af vores kunder minimum går en størrelse ned efter et afsluttet behandlingsforløb.

Hudplejegruppens anbefalinger til dig

En slankebehandling bør, for at opnå det bedste resultat, ledsages af en fornuftig diæt samt let til moderat motion. Processen er længerevarende og det er vigtigt, at man overholder behandlingsintervallet. Derudover anbefales det, at man indtager rigeligt vand inden behandlingen.

Vær OBS på følgende

  • Personer med alvorlige hjertefejl eller mistanke om dårlig hjertefunktion, må kun behandles med elektroterapi efter lægens anvisning.
  • Personer med en indopereret pacemaker må ikke behandles.
  • Personer med indopereret metal- eller plasticforstærkninger må ikke behandles.
  • Personer der lider af epilepsi må ikke behandles.
  • Personer med åbne sår eller åreknuder må ikke behandles på disse områder.
  • Gravide må aldrig behandles med elektroterapi på underliv eller over lænden.

Kender du vægttabstabellens ABC?

En slankebehandling med elektroterapi er et rigtig godt supplement til at få mindre vidde omkring ens problemområder. Men hvordan holder du din vægt eller dit vægttab? Illustrationen nedenfor giver en kort forklaringen herpå.

”Vægttab er styret af kroppens kaloriebalance, det vil sige balancen mellem, hvor mange kalorier du kommer i din mund, og hvor meget din krop forbrænder. Indtager du færre kalorier, end du forbrænder, vil din vægt gå ned. Enkelt, ikke?”

Så meget forbrænder du på en dag!

Hvis du er en inaktiv person forbrænder du ca. 2000 kcal på en dag, hvilken svarer til ca. en alm. pizza på 500 gram (1325 kcal) og chokolade på 120 gram (675 kcal). Dit energiforbrug afhænger af flere variabler, som din vægt, kropsammensætning, omsætning af mad, stofskiftehormonerne, småbevægelserne i hverdagen og træning. De fleste mennesker forbrænder mellem 2-3000 kcal om dagen. Mænd har typisk en større daglig forbrænding end kvinder, på grund af større vægt, muskelmasse og kondition. Det er kun mennesker med fysisk hårde jobs og/eller stor daglig træningsmængder, der i gennemsnit og over tid, kommer over 3000 kcal pr. dag.

Vi kan kun anbefale, at læse Henrik Duer og Stine Junge Albrechtsen bog ”Tab 12 kilo på 12 uger”, hvis du vil ændre eller forbedre din nuværende livsstil til en bedre og sundere.