Slip for at tegne din eyeliner op hver dag. Få lavet en udtryksfuld permanent eyeliner hos Hudplejegruppen

Målgruppe: Alle
Hudproblem: Få smuk permanent eyeliner (øverst)
Behandlingen består af: Indledende samtale · Optegning af eyeliner · Godkendelse af eyeliners form · Farvetoning vælges · Området renses med 70% alkohol · Påførsel af bedøvelse (Lidocain) · Pigmentering af eyeliner · Godkendelse af det færdige resultat
Pris: 3.998 kr.

Hvad er Permanent eyeliner?

Det er ikke kun bryn, som kan laves med permanent make-up, hos Hudplejegruppen vi laver også permanent eyeliner.

Ligesom som 3D bryn, er permanent eyeliner også en mikropigmentering, hvor der lægges pigment ind i hudens Epidermis (overhud). Farvepigment er naturligt, så der er ingen risiko ved anvendelse af det. Resultatet er naturligt og du får et smukkere look omkring øjnene.

Pigmentet som anvendes til permanent eyeliner er semi-permanent, dvs. at det holder ca. 2-5 år. Ønsker du at bevare din eyeliner, anbefales det, at du får lavet en opfyldning i løbet af årerne. (Det er meget forskelligt fra person til person hvor lang tid farven holder, samt hvor ofte man vil have lavet en opfyldning)

Efter den første optegning opnår du typisk et resultat, der er 50 % færdigt og behandlingen skal derfor udføres af 2 omgange, med 4 ugers mellemrum. De fleste vil opleve, at de har et færdigt resultat efter anden omgang, dog kan der være nogle personer, som ønsker en ekstra opfyldning for at få et mere markant og dramatisk look. Hvis man vælger at få lavet en ekstra opfyldning får man den til 500 kr.

Opfyldning Permanent Øvre Eyeliner inden for 1 år (Spar 50%) 1.998 kr.
Opfyldning Permanent Øvre Eyeliner inden for 2 år (Spar 40%) 2.398 kr.
Opfyldning Permanent Øvre Eyeliner inden for 3 år (Spar 30%) 2.798 kr.
Opfyldning Permanent Øvre Eyeliner inden for 4 år (Spar 20%) 3.198 kr.
Opfyldning Permanent Øvre Eyeliner inden for 5 år (Spar 10%) 3.598 kr.
Opfyldning Permanent Øvre Eyeliner efter 5 år 3.998 kr.