Er dine bryn overplukkede og mangler fylde? Så er 3D bryn fra Hudplejegruppen den mest naturlige og smukkeste løsning for dig

Målgruppe: Alle
Bryn problem: Mangle brynfarve, mangle brynhår, deforme bryn.
Behandlingen består af: Indlede samtale om brynform · Optegning af bryn · Godkendelse af brynform · Farvetoning vælges · Området renses med 70% alkohol · Påførsel af bedøvelsen (Lidocain) · Pigmentering af 3D Hairstroke · Godkendelse af de færdige resultat.
Pris: 3.998 kr.

Hvad er 3D bryn?
3D bryn er en mikropigmentering (permanent make-up), hvor der deponeres pigment ind i hudens Epidermis (overhud). Farvepigmentet er naturligt og du vil under konsultationen få valgt en farve, der passer bedst til din hudtone og hårfarve. Resultatet er naturligt og ligner små hårstrå, som ’tegnes’ ind i dine egne bryn, for at opnå et fyldigere look. Du kan få lavet en finere og pænere form, hvor brynene efterfølgende fremstår mere symmetriske.
Pigmentet som bruges til permanent øjenbryn er semi-permanent, dvs. at det holder ca. 2-5 år. Ønsker du at bevare dine 3D øjenbryn, så anbefaler vi, at du får lavet en opfyldning i løbet af årene.

Efter første behandling opnår du typisk et resultat, der er 40-50 % færdigt, og behandlingen skal derfor udføres af 2 omgange, med 4 ugers mellemrum. De fleste har et færdigt resultat efter anden omgange, dog er der i sjældne tilfælde nogen, som ønsker en ekstra opfyldning af deres permanente øjenbryn, for et mere markant udtryk. Denne ekstern opfyldning koster 498 kr.

Opfyldning Permanent Bryn inden for 1 år (Spar 50%) 1.998 kr.
Opfyldning Permanent Bryn inden for 2 år (Spar 40%) 2.398 kr.
Opfyldning Permanent Bryn inden for 3 år (Spar 30%) 2.798 kr.
Opfyldning Permanent Bryn inden for 4 år (Spar 20%) 3.198 kr.
Opfyldning Permanent Bryn inden for 5 år (Spar 10%) 3.598 kr.
Opfyldning Permanent Bryn efter 5 år 3.998 kr.