Fremhæv dine naturlige træk og giv dit ansigt symmetri med en smuk semi permanent makeup hos Hudplejegruppen

Hvad er permanent make-up?

Semi permanent make-up er en varig optegning af bryn og eyeliner. Behandlingen laves i dag ikke længere som en permanent tatovering, da man ikke arbejder så dybt i huden, som ved en klassisk tatovering. En smuk permanent make-up fremhæver dit ansigt, giver symmetri, kan løfte øjnene, kompensere for manglende bryn og markere vippelinjen mere. Permanent make-up ser naturligt ud og fremhæver dit udseende – uanset alder.
Vores mikropigmentist Sanne Søfeldt, som er indehaver af Hudplejegruppen, er uddannet af elitebehandlere fra Ecuri Cosmetics. Sanne har flere års erfaring med permanent make-up, specielt 3D øjenbryn. Ved vores permanent make-up behandlinger er det altid dig, der står i centrum. Sanne stræber derfor altid efter at skabe et individuelt look, som er skræddersyet til lige netop dig. Det er vigtigt, at du har en god oplevelse og føler dig i tryg i vores hænder, både før, under og efter behandlingen. Vi påfører altid en Emla creme (Lidocain prilocain) væske der virker bedøvende/smertelindrende, så behandlingen næsten er smertefri. Hos Hudplejegruppen er det dig og dit velvære der er vigtigst.

Konsultation

Start med en konsultation og find ud af, om din drøm om permanent make-up kan gå i opfyldelse

Har du overvejet at få lavet semi-permanent makeup, men er du endnu ikke 100% sikker? Så book en tid til en konsultation, hvor vi sammen finder ud af, om vi kan indfri dine forventninger og ønsker til en behandling med permanent make up.

Under konsultationen vil din mikropigmentisten gennemgå en række spørgsmål, for at finde ud af, om der er kontraindikationer, som vil have indflydelse på dit behandlingsforløb eller gør at du ikke kan få behandling. Under konsultationen foretages en forventningsafstemning, så du føler dig 100% tryg og sikker på, at denne behandling er lige noget for dig. Du får selvfølgelig også rige muligheder for at stille alle de spørgsmål, som du har på hjertet. Du vil også blive gjort bekendt med hele forløbet fra start til slut, både for permanent bryn eller og eyeliner. Det er meget vigtig for os, at du føler dig tryg og få det ønskede resultat.

Konsultationen koster 498 kr. og tager ca. 30 min. Hvis du efter konsultationen vælger at få lavet permanent bryn og/eller eyeliner, så booker vi en tid til dig, hvor der skal betales et depositum på 1.000 kr. for selve behandlingen. Depositummet modregnes ved betaling af hele behandlingen. Du kan betale i butikken eller via Mobil Pay (86483) eller ved en Bank overføres (reg. nr: 2005 og konto nr.: 6897292023). Tiden er første booket ved registrene af betaling.

Alle skal starte med en konsultation, selv om du på forhånd er 100% sikker på du ville havde lavet Permanent bryn eller Eyeliner.

498 kr.

Permanent bryn – 3D Hairstroke – ECORI

Er dine bryn overplukkede og mangler fylde? Så er 3D bryn fra Hudplejegruppen den mest naturlige og smukkeste løsning for dig

Målgruppe: Alle
Bryn problem: Mangle brynfarve, mangle brynhår, deforme bryn.
Behandlingen består af: Indlede samtale om brynform · Optegning af bryn · Godkendelse af brynform · Farvetoning vælges · Området renses med 70% alkohol · Påførsel af bedøvelsen (Lidocain) · Pigmentering af 3D Hairstroke · Godkendelse af de færdige resultat.
Kan ikke books online – Book først en kunsultation – Opfyldning kan godt books online

3.998 kr.

Book først en konsultation

Permanent eyeliner – Øvre – ECORI

Slip for at tegne din eyeliner op hver dag. Få lavet en udtryksfuld permanent eyeliner hos Hudplejegruppen

Målgruppe: Alle
Formål: Få smuk permanent eyeliner (øverst)
Behandlingen består af: Indledende samtale · Optegning af eyeliner · Godkendelse af eyeliners form · Farvetoning vælges · Området renses med 70% alkohol · Påførsel af bedøvelse (Lidocain) · Pigmentering af eyeliner · Godkendelse af det færdige resultat
Kan ikke books online – Book først en kunsultation- Opfyldning kan godt books online

3.998 kr.

Book først en konsultation

Behandlingsforløb med Permanent Makeup

Vores behandlingsforløb med permanent makeup består af flere trin (se nedenstående grafik) og starter altid med en indledende konsultation, hvor vi i fællesskab finder ud af om en sådan behandling, kan indfri dine ønsker og behov. Vi foretager her en forventningsafstemning, så du kan føle dig 100% tryg ved at vælge denne behandling. Konsultation koster 498 kr.

Under konsultationen vil din behandler også gennemgå en række spørgsmål med dig, for at finde af om der kan være nogle faktorer, som kan have indflydelse på dit behandlingsforløb med permanent make up. Du får også mulighed for at stille alle de spørgsmål du har til behandlingen.
Din behandler forklarer dig om hele forløbet fra start til slut – det gælder både for permanent øjenbryn og eyeliner. Til sidst i konsultationen aftales også, hvornår du ønsker at få foretaget din behandling med permanent make up.

OBS: Der betales altid et depositum på kr. 1.000 kr., hvis du efter konsultation besluttede dig for at få en behandling med permanent makeup. Depositum på 1.000 kr. fratrækkes den totale pris for din permanent makeup behandlingen. Det resterene beløb bliver betalt ved den 1. behandling ud af de 2 behandling der følger med. Det er ikke muligt at få dele betalingen op over flere gange.

Uanset om du vælger at få lavet 3D øjenbryn eller permanent eyeliner, så skal der altid gå 4 uger mellem din 1. og din 2, behandling – begge behandlinger er inkluderet i prisen sammen med bedøvelse og efterbehandling.

Det er individuelt, hvor meget farve du mister efter den 1. Behandling, derfor er det vigtigt at du kommer til begge behandlinger i behandlingsforløbet, så du ender med et tilfredsstillende resultat. Det ses ofte at det er efter sidste behandling, at farven binder mest.
I enkelte tilfælde kan det være nødvendigt, at få en ekstra behandling (3 behandling), en sådan behandling er ikke inkluderet i pakken. Ønsker du en ekstra behandling koster det 498 kr. pr. behandling.

Vælger du ikke at overholde vores retningslinjer for behandlingen eller afbryder du forløbet, kan behandleren ikke holdes til ansvar for resultatet.

Husk: Det endegyldige resultat af behandlingen kan først ses efter din sidste behandling. Da vi arbejder med levende væv, kan man ikke forudsige resultatet 100%, da alle mennesker er individuelle, og derfor vil resultatet også være dette. Det er den gode vejledning, og mangeårig erfaring, som skabe værdig for dig.

Om vores valg af pigmenter til permanent make-up

Her hos Hudplejegruppen bruger vi Ecuri Cosmetics pigmenter til semi-permanent make-up. Ecuri Cosmetics forsker i permanent make-up og de fremstiller selv deres pigmenter, for at sikre, at det er de bedste pigmenter på markedet. Ecuri Cosmetics pigmenter er meget koncentrerede og derfor absorberes de øjeblikkeligt i huden. Alle pigmenter er næsten fri for fedtbaseret fortykkelse, hvilket betyder, at de optages hurtigt i huden samt giver en hurtigere helingsproces. Ingen af de pigmenter, som vi anvender indeholder kunstige jernoxider, derfor er pigmenterne resistente over for MR-scanninger og strålefrie. Derudover har pigmenterne en optimal, tyk konsistens, som sikrer et fejlfrit resultat.

Når man sammenligner Ecuri Cosmetics pigmenter med andre på markedet, så ses det, at konkurrerende pigmenter kan skifte til rødlige og grålige toner.
Dette vil aldrig ske for Ecuri Cosmetics pigmenter, fordi de er fuldstændig farvefaste. Alle Ecuri Cosmetics pigmenter er har en unik kold/varm farvekode og der er angivet en temperatur for undertonen af huden, så mikropigmentisten øjeblikkeligt kan afgøre om pigmentet er varmt eller koldt.

Alle Ecuri Cosmetics pigmenter overholder de nyeste regler og direktiver inden for området og det er derfor, at vi her på Hudplejegruppen anvender disses pigmenter til vores semi-permanente make-up.

Om Hudplejegruppens permanentapparat til permanent make-up

Når vi laver semi-permanent makeup på klinikken, anvender vi altid et Derma Medical III permanentapparat, som har den mest avancerede digitale teknik på markedet og samtidig er udstyret med et moderne paramedikale håndstykke. Når man anvender disse to sammen, giver det en meget stor nøjagtighed, et lavt støjniveau og en oplevelse uden vibrationer under behandlingen.

Derma Medical III kan også tilsluttes en blid laserpen med en bølgelængde på 808 nm, som bevirker at huden heler hurtigere efter behandlingen

Alt vores udstyr til semi permanent make up er 100% hygiejnisk og sterilt. Som mikropigmentist er man underlagt hygiejniske restriktioner og derfor skal alt vores udstyr være sterilt. Derma Medical III er designet til sterilt brug, derfor skal du ikke bekymre dig om hygiejnen. Til vores maskine anvender vi nemlig ikke blot hygiejniske patroner – selve betjeningspanelet er også lavet af et specielt resistent materiale, der sikrer at bakterieniveauet holdes nede. Selve håndstykket, som anvendes ved behandlingen er også sterilt.

Håndstykket består af et patenteret hygiejnisk patronsystem, som er integreret i den nål, som anvendes under behandlingen.

Disse patroner er udstyret med en speciel membran, som har til formål, at beskyttehåndstykket for blod, pigment og andre potentielle fremmedlegemer, herved undgås krydskontaminering (sammenblanding undgås). Nålepatronerne, som anvendes i håndstykket har et praktisk ”click on-system”, hvor nålepatronen påsættes håndstykket med et klik, hvorved der opretholdes en optimal hygiejne.

Alle nåle som vi anvender, er gamma-steriliseret og hver enkel nål er pakket med et lot nr. og en udløbsdato. På denne måde kan vi sikre os, at nålene er af højeste kvalitet.

Der findes et utroligt bredt sortiment af nåle til semi permanent make-up, hvilket sikrer et optimalt valg til den givne type mikropigmentering. Det nålesystem, som vi anvender, er blandt verdens absolut førende og vi går meget op i sikkerhed, kvalitet og smidighed, ligesom Ecuri Cosmetics.

Det specielle ved vores paramedikale håndstykke er, at det indeholder den tidligere nævnte patenteret teknologi. Dette gør, at selve pigmenteringen bliver nemmere. Mens de almindelige håndstykker på markedet, er udstyret med en nål, som ikke er justerbar i forhold til hastighed, så accelererer vores paramedikale håndstykke automatisk, når det penetrerer huden og det sænker hastigheden, når det forlader huden. På den måde bliver pigmentet deponeret smidigt ind i huden.

Vores apparat har en unik balanceret og tolerancefri mikroteknologi. Nålen arbejder i huden med en hastighed på 200 gange i minuttet, uden at få håndstykket til at vibrere.  Mikropigmentisten er derfor færdig efter kun et enkelt strøg. Det er nemlig ikke nødvendigt, at arbejde på det samme sted igen, sammenlignet med et almindelig håndstykke, hvor der typisk kræves flere strøg.

Dybden på vores håndstykke kan indstilles præcist med op til 1 mm. Det er den eneste maskine på markedet, der kan penetrere op til 3,5 millimeter ned i huden, også på arvæv.

Vær OBS på følgende:

  • Fjern altid kontantlinser inden din permanent make up behandling (kun for eyeliner).
  • Efter behandlingen vil pigmenteringen være mørkere end det endelige resultat.
  • Vær forsigtig/omhyggelig med det behandlede område under helingsprocessen.
  • De første 48 timer efter behandling, skal du bevare det behandlede område tørt og fri for make up. Pil ikke i sårene (hvis der kommer nogle), hold dig væk fra swimmingpools, saunaer og udsæt ikke huden for UV-lys, i form af sollys (beskyt området med solbriller) eller solarium.
  • Anvend kun den udleverede salve på det behandlede område (dog først 4 timer efter behandlingen).
  • Husk, at det først er efter den sidste behandling, at du kan se det endegyldige resultat.
  • I enkelte tilfælde kan det være nødvendigt med flere behandlinger end de 2, som er med i prisen. En 3. opfyldning vil kun koste 498 kr. ekstra.