Få lækre og velplejede fødder med Hudplejegruppens LUXURY Spa Pedicure med Paraffin

Målgruppe: Alle
Fodproblem: Tørre fødder, Sprukne fødder
Behandlingen består af: Fodbad med essentielle olier tilsat fodsalt · Ordne tånegle (files og formes) · Ordne neglebånd · Paraffinbehandling · Fodcreme
Pris: 548 kr. / Klippekort: 466 kr pr. Stk.

Hvem er målgruppen for en pedicure behandling?

Vores luksus pedicure er velegnet til alle, som trænger til lidt forkælelse eller til dig, som lider af tørre og sprukne fødder eller ødelagt tånegle.

Hvorfor får du tørre og/eller sprukne fødder?

Vores fødder bliver hver dag brugt og udsat for lidt af hvert som fodtøj, strømper, vand, sol, belastning og varme fra fx gulvvarme. For at undgå hård hud eller sprukne hæle er det vigtigt, at du plejer din fødder og bruger det rette fodtøj.  Dine fødder skal bære dig gennem hele livet, så pas godt på dem.

Hvordan hjælper Hudplejegruppens luksus pedicure behandling dig?

Vores pedicure behandling med paraffin anbefales hele året rundt. Ved denne behandling bliver dine fødder virkelig forkælet.
Har du eventuelle misfarvninger i neglene, kan de blive lakeret med en speciel lak fra CND, RescueRXx. Denne specielle lak går tilfører naturligt keratin, udvundet af uld, til dine negle. Keratinproteinerne binder på overfladen af din negl og sammen med jojoba- og mandelolie tilføres fugt og styrke til tåneglene. For at opnå det optimale resultat, skal lakken anvendes 2-3 gange om ugen i 4 uger, men allerede efter første uge, vil du kunne se et synligt resultat.

Hvordan er fremgangsmåden i Hudplejegruppens pedicure behandling?

Vores pedicure behandlingen starter med et lækkert fodbad med essentielle olier, salt, varm luft og massage. Herefter bliver hård hud filet væk indtil fødderne er lækre bløde. Tåneglene bliver også rettet til og behandlet. Derefter bliver neglebåndene ordnet med en særlig pleje samt skubbet ned. Hvis du har tilkøbt en behandling med paraffinsok, sker dette herefter. Fødderne bliver dyppet i et paraffinbad og derefter pakket ind. Efter hviletiden bliver paraffinen fjernet, og behandlingen afsluttes med en plejende fodcreme.

Hudplejegruppens anbefalinger til dig

Hvis du føler, at dine fødder har brug for ekstra meget pleje, så nævn det for os ved din booking, så vi evt. kan sætte mere tid af til dine problemområder under behandlingen. Vi anbefaler også, at du vælger hele pedicure pakken, altså både pedicure, paraffinsok og hælbehandling. Herved får du de lækreste, velplejede fødder. Det er en god idé, at fjerne evt. gammelt lak på fødderne inden behandlingen.

Anbefalede tilkøb til denne behandling

Vidste du, at negle er et produkt af vores yderste hud?

Vores negle er hornplader, der sidder på fingre og tæer. De består af blød keratin (hornstof). Neglens funktion er, at beskytte vores fingre og tåspidser. En fingernegl gror ca. 0,1 mm pr. dag. Neglen er fuldt udskiftet i løbet af 3-6 måneder. Tånegl vokser derimod meget langsommere. Det kan tage helt op til halvandet år, før en tånegl som er faldet af, er groet ud igen. Når det er varmt vokser vores negle hurtigere.

Har du små riller i dine negle, kan dette skyldes din menstruationscyklus, alder eller tørhed. Disse riller kaldes bekymringsstriber, men de er faktisk fuldstændig ufarlige.

Pedicure Odense – Dine fødder skal holde hele livet

Spar 15% på en Luxury Spa Manicure. Ved køb af et klippekort, få du 7 klip og betaler kun for 6 klip!