Pedicure til dine fødder

Giv dine fødder det velvære de fortjener med Hudplejegruppens luksus pedicure behandlinger. Dine fødder er den mest aktive del af kroppen og de skal bære dig gennem hele livet. Derfor skal du huske at pleje dem, så de føles smidige, stærke og sunde. Læn dig tilbage og slap af til en professionel pedicure hos Hudplejegruppen.

Luxury Spa Pedicure med Paraffin

Få lækre og velplejede fødder med Hudplejegruppens LUXURY Spa Pedicure med Paraffin

Målgruppe: Alle
Fodproblem: Tørre fødder, Sprukne fødder
Behandlingen består af: Fodbad med essentielle olier tilsat fodsalt · Ordne tånegle (files og formes) · Ordne neglebånd · Paraffinbehandling · Fodcreme

548 kr

Klippekort
466 kr per stk

Paraffinsok

Ekstra pleje og velvære til dine fødder

Hos Hudplejegruppen tilbyder vi også en afslappende fodbehandling med paraffin. Denne behandling er særdeles velegnet til dig, som lider af tørre og sprukne fødder. Paraffin plejer og reparerer tørre fødder ved at opretholde fugtbalancen i huden. Paraffin styrker huden og neglene samtidig med, at varmen fra paraffinsokken forøger blodcirkulationen. Resultatet er silkebløde og afslappede fødder.
Denne behandling er også velegnet i forbindelse med en ansigtsbehandling.

188 kr

Klippekort
160 kr per stk

Hælebehandling

Træt af tørre og sprukne hæle? Så bestil tid til Hudplejegruppens hælebehandling

Er dine hæle tørre, sprukne og trænger til en intensiv behandling, som giver babybløde hæle, så er denne behandling ideel for dine fødder. Behandlingen kan foretages i forbindelse med alles vores behandlinger.

Behandleren påfører en speciel lotion, som blødgør dine hæle i dybden og derefter høvles det døde hudlag af. Behandlingen afsluttes med en lækker fodcreme.

198 kr

Klippekort
168 kr per stk

Spar 15% på alle disse behandlinger
“Ved køb af et klippekort”