Få smukke, velplejede hænder og negle med Hudplejegruppens Luxury Spa Manicure med Paraffin

Målgruppe: Alle
Hudproblem: Tørre hænder, Manglende pleje af neglebånd
Behandlingen består af: Håndbad med æteriske olier · Peeling · Fugtgivende conditioner · Ordning af fingernegle (files og formes) · Ordne neglebånd · Håndmassage · Paraffinbehandling · Håndcreme
Pris: 548 kr. / Klippekort: 466 kr pr. Stk.

Hvem er målgruppen for en Luxury Spa Manicure?

Hudplejegruppens professionelle manicure med paraffin er særlig til dig, som lider af tørre og evt. sprukne hænder samt manglende pleje af neglebånd. Hænderne er dit personlige visitkort, som du præsenterer dig med til din omverden, sørg derfor altid for, at holde dem velplejet og gennemfugtet.

Hvorfor får du tørre hænder?

Vores hænder udsætte hele tiden for forskellige belastninger, som kan påvirke hudens fugtbalance. Især om vinteren er hænderne meget udsatte pga. den kolde og tørre luft. Huden har derfor meget svært ved at holde på fugten og det udtørrer hænderne. Derfor skal du, især i vintermånederne, pleje dine hænder ekstra godt.

Men også arbejde eller fritidsaktiviteter kan have indflydelse på dine hænder. Hvis dine hænder er i kontakt med meget vand eller fugtabsorberende marialer, som papir eller varme, kan dette også slide på dine hænder.

Hvordan hjælper Hudplejegruppens Luxury Spa Manicure med Paraffin dig?

Denne manicure anbefales til hænder, som trænger til at blive repareret, fugtet igennem og forskønnet. Paraffinen trænger ind i huden og efterlader dine hænder silkebløde og velplejede.

Hvordan er fremgangsmåde i vores luksus manicure?

Behandlingen starter med et behageligt håndbad med æteriske olie, hvorefter de får en omgang peeling. Dernæst påføres en fugtgivende conditioner, som blødgører dine hænder og negle. Efterfølgende bliver dine håndflader og fingernegle behandlet, filet og formet. Dine neglebånd bliver skubbet ned og klippet til. Efterfølgende får du en afslappende håndmassage. Dernæst bliver dine hænder pakket ind i en plejende handske med paraffin. Afslutningsvis anvendes en lækker håndcreme, som masseres ind i huden.

OBS: Du bedes fjerne gammel lak på neglene inden behandlingen.

Hudplejegruppens anbefalinger til dig

Denne manicure anbefales især om vinteren, da hænderne på denne årstid er særligt udsatte. Det er vigtigt, at du plejer og passer dine hænder, da huden på hænderne er lige så vigtig, som resten af kroppen. Køb vores lækre og plejende håndcreme med hjem og hav den altid med dig i taske – det skader ikke at smøre sig mange gange om dagen.

Anbefalede tilkøb til denne behandling

Vidste du, at neglebåndet beskytter overgangen af neglen til vores hud?

Neglebåndet er den del, som beskytter overgangen af negl til hud. Mange tænker ikke over, at pleje deres neglebånd, men disse er lige så vigtige, som vores negle. Det er en god idé hele tiden at fugte sine neglebånd evt. med olie og klippe dem ned. Vi anbefaler, at neglebåndet holdes smidigt og løst mod din negl, da døde celler ellers bliver liggende og får neglen til at virke kortere. Hvis man ikke passer sine neglebånd, kan man risikere at få neglebåndsbetændelse, hvilket er meget ubehageligt. Især om vinteren skal du passe ekstra godt på sine neglebånd, da den kolde luft konstant udtørrer dem.

Manicure Odense – Forklæd dig selv eller en du holder af.

Spar 15% på en Luxury Spa Manicure. Ved køb af et klippekort, få du 7 klip og betaler kun for 6 klip!