Fremhæv de flotte træk i dit ansigt med en smuk og professionel makeup hos Hudplejegruppen

Mange kvinder bruger rigtig meget tid på, at lægge den perfekte makeup. Men ikke alle kender de smarte tricks eller teknikker, der skal til for at fremhæve alle de smukke træk i deres ansigt.

Her på klinikken i Odense har vi super dygtige Kosmetologer og Make-up Artister, som kan finde præcis de rigtige produkter og farver, der matcher din hudtone, øjenfarve og din morfologi (ansigtsform). Vi har mange års erfaring og kender til de rigtige teknikker, som får dit ansigt til at ligne en million. Makeup er nemlig et kunstværk og den kan får det smukkeste frem i alle mennesker, man skal bare lære hvordan.

Hvis du mangler inspiration og/eller hjælp til din makeup, så besøg os og få en snak med en af vores dygtige kosmetologer/Make-up Artister. Vi er udannet i at lægge en pæn og enkel dagsmakeup eller en dramatisk og avanceret aften/fest makeup. Derudover tilbyder vi også en generel vejledning i at lægge makeup, hvis du ønsker at lære det.
Vi tilbyder også spændende aftenevents, hvor du kan tage veninderne med til en eksklusiv og lærerig makeupaften i salonen i Kongensgade, Makeup Odense.

Hverdags makeup  

Få lagt en naturlig og professionel hverdags makeup hos Hudplejegruppen

Her hos Hudplejegruppen bruger vi makeup i ekstra høj kvalitet. Vores dygtigeeksperter holder sig altid opdateret om de nyeste trends og tendenser inden for makeup verdenen. Kom ind til os og få lagt en enkel og smuk hverdags makeup. Du kan også vælge, at få lagt en let og naturlig make up i slutningen af din ansigtsbehandling.

Hverdags makeup starter med en samtale om dine ønsker og i samråd med behandleren finde I ud af, hvilke farver der passer til din hudtone. Din hverdags makeup består af en lækker mineral pudder eller fundation, mascara og glosh, hvis du har andre ønsker, så sig endelig til. Vi gør alt for, at du skal føle dig smuk i hverdagen.

Anbefalede tilkøb til denne behandling:

298 kr

Aften / Festmakeup

Særlige lejligheder kræver den helt rigtige make-up – få lagt en professionel fest makeup hos Hudplejegruppen

Kom ind og få lagt en flot og individuel fest/ aften makeup, til enhver anledning: bryllup, konfirmation, fødselsdag, jubilæum osv.
Aften makeup starter med en samtale mellem dig og behandleren, hvor du fortæller, hvad du ønsker og hvilket resultat du forventer. I samråd med behandleren finder I ud af, hvilke farver der passer til din hudtone og din ansigtsform (morfologi). Når alt dette er på plads, lægges makeuppen. Den består af en primer, mineral fundation, concealer, rough (blush), øjenskygge, eyeliner, læbestift, lipliner samt glosh. Undervejs vil du have mulighed for at se, hvad der bliver gjort og du har hele tiden lov til at sige til, hvis noget skal ændres. Det vigtigste er, at du går herfra med lige netop den makeup, som du ønsker.

Anbefalede tilkøb til denne behandling:

448 kr

Bryllupsmakeup

Få lagt den smukkeste bryllupsmakeup til din store dag

Bryllupsdagen er en af de vigtigste dage i en kvindes liv. Typisk er det en dag, som mange har drømt om hele livet.

Vi tilbyder den helt store bryllupsmakeup pakke, hvor du ikke skal spekulere på noget som helst, vi ordner det hele for dig. Læn dig tilbage og lad dig blive forkælet.

Hudplejegruppens brudepakke består af en prøve-makeuplægning, hvor dig og vores dygtige kosmetiker finder frem til dine makeup ønsker til den store dag samt vælger de helt rigtige farver til lige netop din hudtone. Til prøvelægningen skrives alt ned, så der er 100 % styr på tingene på selve bryllupsdagen. Hvis du ønsker, at købe noget af den brudemakeup som anvendes, og som du kan have med i tasken på selve dagen, så sørger vi også for, at dette er bestilt hjem til dig. På selve bryllupsdagen kommer du ind på klinikken og får lagt den smukke brudemakeup, som du og behandleren er blevet enige om. Derefter skal du bare slappe af og nyde at blive forkælet. Husk at brudepakken skal forudbetales ved booking.

Betaling:

Penge overføres på Reg. Nr.: 4580 og Konto nr.: 11574254 eller Mobile Pay på tlf. nummer: 29 10 90 31. Mobile Pay anbefales, da vi kan se betalingen med det samme.

Anbefalede tilkøb til denne behandling:

Citat fra en kunde

Jeg har altid følt mig velkommen, uanset hvor travlt der har været. Og jeg har ALDRIG fået en dårlig service. Jeg har været så tilfreds, at da mit bryllup stod for døren, valgte jeg Hudplejegruppen til at få mig til at stråle. Det var både makeup, ansigtsbehandling, voks osv. Og jeg har ikke fortrudt. Jeg vil specielt gerne fremhæve Sarah Savas. Selvom jeg bare skal have rettet bryn, får hun mig altid til at føle mig tilpas og i godt humør. Og så er hun selvfølgelig dygtig til det hun lave. Alt i alt er Hudplejegruppen det eneste sted jeg ville gå hen.”
Skrevet af Louise – D.19. august 2016
Facebook – 5 ud af 5 stjerner
★★★★★

1.128 kr

Makeup vejledning

Lær nemme og enkle makeup tips og teknikker til enhver anledning – book en professionel makeup vejledning hos Hudplejegruppen i Odense

Mange kvinder ønsker den helt perfekte makeup, men den er ikke altid helt let at lægge. Men bare rolig, du har nemlig nu chancen for at lære, at lægge den helt rigtige makeup her hos os i Hudplejegruppen.

Makeup vejledningen består af en samtale mellem dig og kosmetologen. Her finder I sammen ud af, hvilke teknikker og hvilken makeup du ønsker og hvilke områder makeup vejledningen skal have fokus på. Hernæst vil vores kosmetologer analysere din ansigtsform (morfologi) samt undersøge, hvilken hudtone du har. På denne måde kan hun finde de helt rigtige farver, som vil fremhæve alle dine smukke ansigtstræk.

Efter analysen, vil kosmetologen give dig gode råd og tips samt forklare dig de teknikker, som du ønsker at lære. Du vil får selv et spejl, så du under hele forløbet kan se, hvad din behandler gør, imens du får teknikkerne fortalt. Du har selvfølgelig mulighed for at stille alle de spørgsmål, som du har lyst til. Til sidst i vejledningen kan du se, hvilken makeup der er blevet anvendt og du har også mulighed for at købe den med hjem, så du er klar til at kaste dig ud i at lægge din egen make up derhjemme.

648 kr

Makeup gruppeaften

hyggeaften med veninderne samt inspiration til makeup – book en makeup aften hos Hudplejegruppen og lær at lægge den perfekte make up

Skal du have inspiration til makeup og samtidig have en hyggelig aften med veninderne? Så kom ind til Hudplejegruppen og få en masse gode tips og bliv vejledet i, at lægge den perfekte make up af vores dygtige kosmetologer. Vi serverer også lidt koldt at drikke og snacks på aftenen.

I skal minimum være 3 personer – max 4 personer. Hvis I er flere, tilknytter vi en ekstra behandler. Bookningen sker enten per telefon eller ved at komme ind på klinikken.

Denne behandling skal forudbetales ved booking. Jeres tid er først booket, når vi kan se at betalingen er gået igennem.

Betaling:

Penge overføres på Reg. Nr.: 4580 og Konto nr.: 11574254 eller Mobile Pay på: 86483. Mobile Pay anbefales, da vi kan se betalingen med det samme.

298 kr  pr. person