Er du plaget af urenhed hud på ryg og/eller bryst? Så er Hudplejegruppens dybderens den rigtige behandling for dig

Målgruppe: Alle
Hudproblem: Uren hud på bryst og/eller ryg
Behandlingen består af: Afrensning af område · Peeling · Damp · Dybderens · Maske · Bodylotion
Pris: 568 kr. / Klippekort: 483 kr pr. Stk.

Hvem er målgruppen for en dybderens af ryg eller bryst?

Denne behandling henvender sig til dig, som lider af uren hud på bryst og eller ryg.

Hvorfor opstår uren hud på ryggen eller brystet?

Det er ikke kun i ansigtet, at man kan lide af urenheder eller akne, men især ryg, skuldre eller bryst er udsatte områder.
Akne er en inflammatorisk sygdom i huden, som opstår i talgkirtlerne og hårsækkene. Huden er præget af udbrud, i form af bumser, som især ses i ansigtet, men også kan forekomme på kroppen. Årsagen til disse udbrud kan skyldes mange forskellige faktorer såsom miljømæssige, genetisk eller en hormonelle ubalancer. Desuden kan akne også forekomme ved længevarende stress, typisk ses dette ved voksne eller hvis man er meget fysisk aktiv. Det er utrolig vigtigt, at vaske ryg og bryst efter fysisk aktivitet, da sved kan være med til at forårsage urenheder.

Hvordan hjælper denne behandling mod uren hud på ryg og bryst?

Det essentielle i denne behandling er peelingen og dybderensen. Det er vigtigt, at de døde hudceller på kroppen bliver fjernet, da disse medvirker til urenhederne. Mange urenheder på kroppen opstår pga. ophobninger af døde hudceller i porrerne. Dette kan især være svært at fjerne døde hudceller på ryggen, derfor fokuserer vi i denne behandling netop på dette områder.

Hvordan er fremgangsmåde i vores dybderens af ryg og bryst?

Behandlingen starter med, at din behandler afrenser området. Herefter peeles området, efterfulgt af damp, som åbner porrerne. Næste skridt i behandlingen er dybderensen, hvor behandleren fokuserer på at fjerne de værste urenheder. Derefter lægges en afstressende og beroligende maske på området, så porrerne lukkes igen. Behandlingen afsluttes med en plejendes bodylotion.

Hudplejegruppens anbefalinger til dig

Urenheder på ryggen og resten af kroppen kan være svære at komme af med, så det kræver, at man virkelig gør en indsats. Derfor anbefaler vi, at man køber et kurforløb i form af klippekort, hvor du betaler for 6 behandlinger og får den 7. gratis. På denne måde kan du løbende få renset ud og derved hold urenhederne nede. Derudover anbefaler vi, at du plejer din hud derhjemme og får brugt de nødvendige produkter, for at optimere resultatet. Vi rådgiver dig i, hvilke produkter du kan anvende til hjemmebrug.

Anbefalede tilkøb til denne behandling

Vær OBS på følgende:
  1. Klem aldrig i dine urenheder selv, du gør det kun værre og der kan ske en indkapsling af betændelsen eller ardannelse.
  2. Anvend en bodyscrub eller et scrubbælte, så du får fjernet de døde hudceller og evt. urenheder på kroppen.
  3. Tag ikke for lange, varme bade, da det kan udtørre huden.
  4. Gå altid i bad efter motion, da sved også kan være med til at forårsage urenheder.
  5. Kend din blodtype, da visse blodtyper kan være årsagen til urenheder.