Få smukke, lange og voluminøse øjenvipper med Single Eyelash Extensions. Vink farvel til din mascara og vippebukker!

Målgruppe: Alle
Vippeproblem: Få vipper og eller korte vipper
Behandlingen består af: Afrensning af egne vipper • Afdækning nedre vipper • Påsætning af Eyelash Extensions • Vejledning om pasning af Eyelash extensions.

Eyelash Extensions (Bestil tid! Ring på 66 13 30 00) 1.398 kr. 
Opfyldning 30 min. 398 kr. (Klippekort pris pr. stk. 338 kr.)
Opfyldning 45 min (Spar 5%) 568 kr.  (Klippekort pris pr. stk. 483 kr.)
Opfyldning 60 min (Spar 10%) 718 kr.  (Klippekort pris pr. stk. 610 kr.)
Lille aftagning / Stor aftagning 198 kr. / 348 kr.
Makeup aftagning 198 kr.
Allergitest 198 kr.

Hvordan Booker jeg tid?
Din første behandling med et helt nyt sæt vipper (Eyelash Extensions behandling) kan ikke bookes online, men skal bookes over telefon på    66 13 30 00. Der skal også betales et depositum på 500 kr. ved bookning.

Dette kan ske via Mobil Pay (86483) eller ved en Bank overføres (Reg. nr: 2005 og Konto nr.: 6897292023). Tiden er første booket ved registrene af betaling.

De efterfølgen opfyldninger samt aftagninger kan godt bookes Online, og uden betaling af depositum.

Behandlingsforløb og muligheder?

Før en Single Eyelash Extensions behandlingen!

Det er vigtigt, at du ankommer uden makeup i ansigtet, da det vil tage tid fra din behandling. I nogle tilfælde kan det koste et tillæg på 200 kr. hvis det kræver, at der skal bruges ekstra tid, ud over den afsatte tid, på at fjerne F.eks vandfast mascara – Derfor husk at kom uden makeup.

Vippeteknikeren starter altid med en let afrensning af øjenregionerne for eventuelle makeuprester. Da de fleste mascaraer indeholder olier kan det medvirkende til, at holdbarheden på Eyelash Extensions nedsættes.

Bruger man kontaktlinser skal man komme uden kontaktlinser i, eller komme lidt før behandlingen, så man kan tage dem ud på klinikken. Man kan eventuel medbringe et par briller, da øjnene vil blive irriteret af, at være lukket i 2 timer med kontaktlinser i.

Har du sarte øjne eller tendens til allergi, så oplys dette når du booker din tid. Det er muligt, at få lavet en allergitest minimum 48 timer før behandlingen – Testen koster 198 kr. og vil tage 15 min.

Vippelimen kommer dog ikke i nærheden af huden, og derfor er det UTROLIGT sjældent, at vores kunder oplever en allergiskreaktion. I tilfælde af en allergisk reaktion efter behandlingen, refunderer vi ikke beløbet.

Behandlingen med Single Lashes og valg af ’vippe-look’

Når man ankommer første gang er det vigtigt, at komme i god tid, da der både skal udfyldes kundejournal og at du, i samråd med din vippetekniker, skal afklare, hvilket sæt der skal laves til dig. Da du skal ligge ned i knap 2 timer vil et besøg på toilette og et glas vand være en god idé. Starttidspunkt på behandlingen er lig med staten på påsætningstiden, hvilket betyder, mere tid til at påsætte flere vipper, hvis der ikke er afbrydelser.

En førstegangsbehandling tager typisk lige under 2 timer. Du ligger på ryggen på en behagelig briks med lukkede øjne under hele behandlingen igennem. Du får selvfølgelig en blød nakkepude og et tæppe, så du kan ligge og slappe af under påsætningen.

Teknikeren snakker med dig, om dine ønsker, og vurderer ud fra dine egne vippers struktur og længde, hvilke vipper der vil passe dig bedst. Vi går meget op i, at skabe det rigtige ’vippe-look’ til dig, derfor laver vi et sæt vipper, som passer til din øjenform, samt din ansigtsstuktur. Der bliver taget et før og efter billede af dine øjne, som opbevares under din kundejournal.

De nederste vipper holdes tilbage med en fugtgivende øjenmaske eller vippetape. De enkelte Eyelash Extensions sættes enkeltvis på hvert naturlig vippehår. Der sættes så vidt muligt Extensions på alle naturvipper.

Vippeteknikeren tager ALTID udgangspunkt i, hvad dine egne vipper kan bære. Således, at du let kan få lavet opfyldninger, uden at det skader dine egne vipper og samtidigt har så sunde vipper som muligt, hvis du vil tilbage til det naturlige eller blot holde en pause.

Efter en behandling med Eyelash Extensions

De første 24 timer efter påsætning af Eyelash Extensions, må vipperne ikke udsættes for vand, damp, sved eller sauna. Da dette skyldes, at limen skal gennemhærde helt igennem, så holdbarheden er i top. Dette skal man være meget opmærksom på at overholde.

Vi fraråder også, at benytte olieholdige produkter i ansigtet. Olie vil opløse limen og nedsætte holdbarheden på dine Eyelash Extensions betydeligt. Benyt udelukkende produkter og makeup lavet til Eyelash Extensions omkring og ved øjenområdet.

Til sidst er det også vigtigt, at man ikke benytter vippebukker på sine Eyelash Extensions, da dette kan medføre tab af de naturlige vipper samt Eyelash Extensions.

Citat fra en kunde

”SKYND dig ind og få lavet vippe extensions! De er super flotte og rigtig billigt lige nu. Jeg fik lavet mine i går og jeg er SÅ glad for dem. Meget professionelt personale og super søde og dygtige! Jeg kommer tilbage!”
Skrevet af Lene – D.7. februar 2015
Facebook – 5 ud af 5 stjerner ★★★★★

Intervaller af opfyldning

Hvor lang tid der skal gå før du kommer til den først opfyldning af dine Eyelash Extensions, er meget individuelt og det afhænger af, hvor god man er til at passe på sine vipper, samt hvor stærke vipperne er. Ens naturlige vipper udskiftes også løbende.

Det en god idé, at man kommer ind til den første opfyldning efter 2 uger og få sat de vipper på, som der skal til for, at man får det ønskede look igen. Ved denne første opfyldning kan behandleren ud fra de naturlige vipper vurdere, om man skal komme igen efter 2 uger eller om vipperne er så fine, at man kan gå i en længere periode, inden den næste opfyldning af single Eyelash Extensions skal forgå.

Er der kun ca. 10 % tilbage af de påsatte vipper, beregnes en opfyldning som et nyt sæt. Pas derfor godt på vipperne og kom regelmæssigt til opfyldning.

Pleje af Single Eyelashes

For den optimale holdbarhed, anbefales det helt, at undgå olieholdige produkter i ansigtet. Hos os kan man købe produkter til at vedligeholde vipperne, samt makeup og afrensningsprodukter uden olie specielt til Eyelash Extensions.

Derudover anbefaler vi, at man bruger en vippeserum (Revitalash) til at pleje de naturlige vipper. Revitalash er en vippeserum som giver fugt og næring til de naturlige vipper samt sørger for, at naturvipperne bliver længere og tykkere. Dette betyder også længere og fyldigere eyelash extensions.

Er der problemer med holdbarheden på ens vipper, så gennemgår vi sammen, hvad du kan gøre for, at optimere holdbarheden på dine Eyelash Extensions.

Aftagning af Eyelash Extensions

Ønsker man at få aftaget sine eyelash extensions, anbefaler vi at man kommer ind til os, og får dem aftaget, da vi kender dig og dine vipper, samt det anvendte materiale. Det er vigtigt, at vipperne ikke rykkes af, da dette vil medføre tab af de naturlige vipper.

Om vores vippeteknikere og materialer

Vores vippeteknikere er uddannet lash stylists fra Lash Bar Academy Copenhagen, som Danmarks førende vippeeksperter og de absolut dygtigste inden for øjenvippe extensions og Lash Lif.t

Vi har indgået et værdifuldt partnerskab med Lash Bar Academy Copenhagen, så du som kunde kan føle dig tryg og tilfreds, når du får vippeextensions hos os i Odense. Vores vippeextensions er alle af højeste kvalitet og vores vippeteknikere har den nyeste viden om lash extensions.

Materialerne vi bruger til vores vippebehandlinger er fra BLINK, som både er certificeret og anerkendt her i Danmark og i resten af verden. BLINK er blandt de bedste producenter af lim, vipper mm. til vippeextensions.
Vi arbejder kun med laser behandlede øjenvipper af kvalitetsnylon, som er ekstra bløde, lette og fleksible. Vipperne vi anvender her på klinikken, kaldes LASHER fra BLINK.

Disse vippeextensions er high-end lash extensions, og giver et semi-glansfuldt og smukt resultat. Vipperne fås i en længde fra 7-15 m.m. og i C, D og J curl. Laser Lashes er de mest holdbare på markedet, da de hæfter fantastisk på de naturlige vipper sammen med ULBON-limen eller EZ-limen.

Anbefalede tillægskøb

Vær OBS på følgende:

  • Forlæng Eyelash Extensions holdbarhed ved, at undgå olieholdige produkter i ansigtet.
  • Hvis der kun er 10 % tilbage af dine påsatte vipper, beregnes en opfyldning som et nyt sæt.
  • Pas på dine vipper og kom regelmæssigt til opfyldning.
  • Aftag aldrig selv dine Eyelash extensions. Du risikerer at dine naturlige vipper falder af.

Eyelash Extensions – Dit Look! Dine vipper!