Epilering af enkelte hårstrå

Ønsker du permanent hårfjerning af grove og/eller sorte hår på krop og i ansigtet? Så få en professionel epilering hos Hudplejegruppen

Målgruppe: Alle
Problem: Uønsket hårvækst af enkelte hårstrå
Behandlingen består af: Afrensning med brintoverilte (H2O2) på området · Brænding af de enkelte hårsække · Conditioner
Pris: 318 kr. / Klippekort: 270 kr pr. Stk.
Tid: 15 min.

Hvem er målgruppen for en permanent hårfjerning?

Epilering er en effektiv hårfjerningsmetode, som anbefales til dig, som er træt af grov og/eller mørk hårvækst i ansigtet eller på kroppen, og som ønsker en permanent og hurtig fjernelse af disse.

Hvorfor opstår uønsket hårvækst på kroppen og i ansigtet?

Store dele af vores krop er dækket af hår, men mange mennesker er generet af uønsket hårvækst, især i ansigtet. Der er forskellige årsager til uønsket hårvækst fx hormonel ubalance, medicin, livsstil eller arvelighed.

Op til 10% af alle kvinder lider af unormal hårvækst af mandlig type (hirsutisme). De fleste er generet af uønsket hår i ansigtet. Hirsutisme skyldes en overproduktion af det mandlige kønshormon testosteron, et så kaldt androgen. En anden årsag til unormal hårvækst er medicinsk behandling med fx binyrebarkhormon. Kvinder der lider af PCOS – en tilstand med forandringer i æggestokkene og hormonel ubalance, vil også ofte opleve en øget hårvækst på kroppen og i ansigtet.

Hvordan hjælper permanent hårfjerning med epilering dig?

Ved epilering stikker behandleren en meget tynd nål ind hårsækken (hårfolliklen), hvorefter der sendes strøm til hårsækken via nålen. Strømmen ødelægger hårsækken og skubber de fine kapillærer længere ned i huden. På denne måde kan håret ikke få nok ilt og næring og det vokser derfor ikke ud igen. Hvis du lider af enkelte grove og/eller mørke hår fx på hagen, vil epilering være en oplagt hårfjernings behandling for dig.

Epilering er en nemmere og hurtigere permanent hårfjerningsmetode til unormal hårvækst sammenlignet med en voksbehandling. Ved voksbehandling kan man risikere, at de grove hår knækker samt at de nye hår vil have samme mørke farve som før. En permanent hårfjerning med voks vil desuden tage flere år. Hvis du ønsker at få fjernet enkelte sorte og/eller meget stive hår, så er epilering en langt mere effektiv og skånsom metode at vælge.

Hvordan er fremgangsmåde i Hudplejegruppens permanente hårfjernings behandling?

Behandlingen start med, at du lægger dig godt til rette i en af vores behagelige behandlerstole. Behandleren starter altid med at undersøge problemområderne. Dernæst stikker behandleren en meget tynd nål ned i hårsækken, hvorefter der bliver udsendt et lille elektrostød. Behandlingen gør ikke ondt, du vil blot mærke et lille prik. Herefter bliver det behandlede hår trukket ud og behandleren fortsætter til næste hår. Sådan fortsættes der, indtil alle områder er behandlet.

Når du kommer til epilering første gang, vil dig og din behandler, inden behandlingen, have en dialog om dit hårproblem og tale om de ønsker du har for resultatet. Det er vigtigt, at behandleren får lov til at se de hår, som du ønsker at få fjernet. På denne måde kan behandlerne bedst muligt vurdere, hvor mange behandlinger der minimum skal til, før dit mål er nået.

Epilering er en proces, som tager tid og din behandler kan ved første behandling komme med et skøn på, hvor mange behandlinger der skal til for at opnå det ønskede resultat. Hårvækst er nemlig meget individuelt, så behandlingsforløbet skal skræddersyes netop efter dine behov.

Hudplejegruppens anbefalinger til dig

I starten af et permanent hårfjerningsforløb, er det en god idé, at komme hver 14. dag pga. hårenes vækstcyklus. Da effekten af denne behandling afhænger af hårets vækstcyklus, vil det helt klart kunne betale sig, at købe vores klippekort, hvor du betaler for 6 behandlinger og får den 7. gratis. På denne måde sparer du 15 %. Forhør dig ved din behandler, om et sådan forløb er aktuelt for dig.

Spar 15% på en permanent hårfjerning.
“Ved køb af et klippekort, få du 7 klip og betaler kun for 6 klip!”