Træt af dybe linjer og rynker ved øjnene? Så prøv Hudplejegruppens effektive Dermaroller LIFT EXPRESS FLUID behandling  

Målgruppe: Fra ca. 30 år og opefter
Hudproblem: Linjer og/eller rynker omkring øjnene
Behandlingen består af: Afrensning · Dermaroller · Serum · Collagen øjenmaske · Kuglevibrator ·  Øjencreme
Pris: 398 kr. / Klippekort: 338 kr pr. Stk.

Hvem er målgruppen for en behandling mod rynker ved øjnene?

Behandlingen henvender sig til dig, som har begyndende eller har fået dybe linjer og rynker omkring øjnene, og som ønsker at få fjernet disse. øjenbehandlingen er kvalificeret, som en anti-age behandling, men der er også tilfælde, hvor unge kan opleve linjer omkring øjnene, hvis de har været udsat for miljøbelastning, såsom solskader, medicin eller rygning.

Hvorfor opstår linjer og rynker omkring øjnene?

Linjer og rynker omkring øjnene kan skyldes en arvelig/genetisk disponering, men også mimik, stærk sol eller manglende pleje omkring øjnene kan give rynker og fine linjer. Desuden vil ens kollagen med tiden miste evnen til at binde fugt i huden og derved vil linjer træde tydeligere frem i ansigtet.

Hvordan hjælper LIFT EXPRESS FLUID behandlingen dig?

Det specielle ved denne øjenrynke behandling er, at Dermarolleren får huden til at tro, at den er blevet skadet. Det aktiverer huden og får den til at genopbygge sig selv. Kombinationen af Dermarolleren, serum og collagen øjemasken, booster øjenområdet med fugt og fremmer hudens regenerering. Det er denne kombinationen der får huden til at optimerer optagelsen af hudens egne bestanddele (keratin og collagen) med ca. 30%. Denne øjenrynke behandling er derfor en yderst innovativ og effektiv måde, at genopbygge huden på.

Hvordan er fremgangsmåde i en LIFT EXPRESS FLUID behandling?

Behandlingen starter med grundig afrensning omkring øjnene. Herefter anvendes Dermarolleren og serummet. Dermarolleren vælges alt efter, hvilke typer linjer/rynker der skal arbejdes med. Efter Dermaroller behandlingen, vil der blive lagt en fugtgivende collagen øjenmaske, som arbejdes ind i huden med en lille kuglevibrator. Behandlingen afsluttes med en lækker øjencreme.

For at opnå det optimale resultat, anbefaler vi, at du får flere øjenrynke behandlinger over et bestemt tidsinterval. Derudover er det utrolig vigtigt, at du plejer dine øjne med de helt rigtige produkter. Behandling og pleje går altid hånd i hånd, ingen af delene kan stå alene, hvis du ønsker det bedst mulige resultat for din hud.

Anbefalede tilkøb til LIFT EXPRESS FLUID

Vær OBS på følgende:

Beskyt dig altid mod solens UV-stråling med solbriller og solcreme. Selvom det er vinter og overskyet, så er det stadig vigtigt, at beskytte dig selv hele året rundt, da solens skadelige stråler altid ville ramme dig i større eller mindre grad. Det er selvfølgelig altid en balancegang mellem beskyttelse af huden og at leve livet frit, men som tommelfingerregel siger man at, jo mere du beskytter dig imod solen, jo bedre er det.

Sørg også for, at tilføre fugt til den tynde hud omkring øjnene med øjencreme og/eller en booster.

Spar 15% på denne Dermaroller LIFT EXPRESS FLUID
“Ved køb af klippekort få du 7 klip og betaler for 6”