Træt af små linjer og rynker omkring munden? Så få fjernet dem Hudplejegruppens Dermaroller FIRMING LIFT behandling 

Målgruppe: Fra ca. 30 år og opefter
Hudproblem: Linjer og/eller rynker omkring mund
Behandlingen består af: Afrensning · Dermaroller · Serum · Maske · Kuglevibrator ·  Creme
Pris: 398 kr. / Klippekort: 338 kr pr. Stk.

Hvem er målgruppen for en FIRMING LIFT behandling?

Denne behandling henvender sig særligt til dig, som har begyndende eller har fået dybe linjer og rynker omkring munden og som ønsker at få fjernet disse. Behandlingen er kvalificeret, som en anti-age behandling, men der er også tilfælde, hvor unge kan opleve linjer omkring munden, hvis de har været udsæt for miljøbelastning, såsom solskader, medicin eller rygning.

Hvorfor opstår rynker og fine linjer omkring munden?

Linjer og rynker omkring munden kan skyldes en genetisk/arvelig disponering, men også din mimik, stærk sol eller manglende pleje af din hud samt rygning kan være årsagen. Desuden vil dit collagen med tiden miste evnen til at binde fugt i huden og derved vil linjer tydeligere træde frem omkring munden.

Hvordan hjælper FIRM LIFT behandling dig?

Det specielle ved denne rynkebehandling er, at Dermarolleren får huden til at tro, at den er blevet skadet. Det aktiverer huden og får den til at genopbygge sig selv. Kombinationen af Dermarolleren, serum og collagen booster området med fugt og fremmer hudens regenerering. Det er denne kombinationen der for huden til at optimerer optagelsen af hudens egne bestanddele (keratin og collagen) med ca. 30%   – en yderst innovativ og effektiv måde, at genopbygge huden omkring munden på.

Hvordan er fremgangsmåde i en Dermaroller FIRM LIFT behandling?

Behandlingen starter med, at din behandler afrenser området omkring munden. Dernæst anvendes Dermarolleren. Dermarolleren vælges ud fra, hvilken type linjer, der skal arbejdes med. Under Dermaroller behandlingen anvendes et aktivt serum, som påføres området. Dermarolleren hjælper serummet med at trænge ned i det øverste hudlag. Efterfølgende lægges en stimulerende maske, som arbejdes ind i huden ved hjælp af en lille kuglevibrator. Behandlingen afsluttes med en lækker creme.

Hudplejegruppens anbefalinger til dig

Vi vil klart anbefale, at du får flere behandlinger mod rynker omkring munden over et bestemt tidsinterval, for at opnå det optimale resultat af behandlingen. Derudover er det også utrolig vigtigt, at din hud får den helt rette pleje, med de helt rigtige produkter. Dette skyldes, at behandling og hudpleje altid går hånd i hånd – ingen af delene kan stå alene, hvis man ønsker at nå det optimale resultat.
Antallet af behandlinger er meget individuelt og det er dig og din behandler, som tager en snak om, hvor mange behandlinger der skal til, før at du er tilfreds.

Anbefalede tilkøb til FIRM LIFT behandling

Vær OBS på følgende:

  1. Rygning kan forårsage linjer og rynker, omkring munden.
  2. Brug altid en høj solfaktor, når du opholder dig i solen. Solens stråler kan ælde huden og give rynker omkring munden.
  3. Drik altid masser af vand. Vand opretholder hudens fugtbalance og er med til at give dig en sundere og flottere hud.
  4. Plej altid din hud med de rette produkter – både morgen og aften.
  5. Undgå solen, hvis du er i gang med et kurforløb.

Spar 15% på denne Dermaroller FIRMING LIFT
“Ved køb af klippekort få du 7 klip og betaler for 6”