Få et naturligt og smukt look med et lash lift, hvor dine vipper vil synes længere og mere voluminøse

Målgruppe: Alle
Vippeproblem: Lige vipper (for lidt volumen)
Behandlingen består af: Fastsættelse af en silikonepude på det øvre øjenlåg • Vipperne løftes forsigtigt op på silikonepuden og fastgøres med vandbaseret gel • Påførsel af Lash Lift permgel • Permgel skal virke i ca. 10 min • Neutralisering af permgelen • Silikonepuden fjernes • Vipperne renses • Afsluttes med et plejende serum eller en øjencreme.

Lash Lift – Pris: 598 kr. / Klippekort: 513 kr pr. Stk. (spar 17%)

Lash Lift m. farve – Pris: 707 kr. (spar 10%) / Klippekort: 606 kr. pr. Stk. (spar 22%)

Hvem er målgruppen for lash lift?

Er du træt af, at dine vipper mangler volumen og stikker lige frem? Så er et permanent vippebuk den helt rigtige løsning for dig. Et lash lift giver et naturligt og flot look, hvor dine naturlige vipper synes længere, mere buede og mere voluminøse. Med denne behandling slipper du helt for at bruge falske øjenvipper og vippebukker (vippebukker er hårdt for ens vipper og kan ødelægge ens vipper ved at de knækker).

Hvordan hjælper et permanent vippebuk dig?

Lash Lift giver et flot naturligt vippebuk, hvor dine naturlige vippe vil synes længere og mere voluminøse. Ved et Lash Lift bukkes vipperne skånsomt og giver et resultat, der holder op til 6-8 uger. Vi anbefaler dog, at man få lavet et nyt Lash Lift hver 4-5 uge. Det er med til et optimalt resultat, da der hele tiden kommer nye vipper til, samt gamle vipper afstødes dagligt. Det er med til at mindske det fede look, så for at bibeholde dette, skal man komme ind til en ny behandling i et passende interval.

I modsætning til et vippebuk med en almindelig vippebukker, der kan give krøllede og ødelagte vipper, så er Lash Lift en helt ny teknik, hvor vipperne bukkes på en betydelig mere skånsom måde. Ud over bukket er det også muligt, at farve de øverste vipper under behandlingen. Det er vigtigt, at du gør os opmærksom på dette, når du booker din tid, så vi får det med.

Vores behandlere er uddannet i Lash Lift hos Lash Bar Copenhagen – Danmarks førende eksperter i Eyelash Extensions og Lash Lift. Du kan læse mere om Lash Bar Copenhagen på  www.lashbar.dk.

Hvordan er fremgangsmåde i et permanent vippebuk? (Lash Lift)

Behandlingen foregår ved, at du ligger behageligt på en briks med lukkede øjne. På dine øvre øjenlåg lægges silikonepuder, hvorpå dine øjenvipper fæstnes med en vandbaseret gele. Herefter påføres der Lash Lift permgel på vipperne, som får lov til at virke i ca. 10 minutter. Hernæst neutraliseres permgelen, silikonepuden fjernes og vipperne renses for gel. Du kan selv vælge om vipperne skal have et dramatisk buk eller mere naturligt buk. I slutningen af behandlingen vil der blive påført en plejende øjenserum eller en øjencreme, alt efter din hudtype. Lash Lift er en utrolig skånsom, hurtig og behagelig måde, at få bukket vipper på.

Citat fra en kunde

”Super gode og hurtige resultater! Lækkert miljø og god service!”
Skrevet af Natalie – D.6. september 2016
Facebook – 5 ud af 5 stjerner ★★★★★

Hudplejegruppens anbefalinger til dig

  • Tilvalg – De øverste vipper vil blive lidt bleget ved et Lash Lift, vælg derfor Lash Lift m. Farve og spar 28% på farven eller spar 61% på farven ved køb af et klippekort – Du få 7 klip og betaler kun for 6 klip.
  • Vi anbefaler altid vores vippekunder, at bruge Revitalash øjenvippeserum, som styrker og forlænger dine egen naturlige vipper markant.
  • Som supplement til pleje af ens vipper vil det være en god idé at bruge en nærende vippeolie til at holde dem sunde.
  • Det er dog en god idé at pleje ens vipper med en vippebørste de efterfølgende dage, da vipperne efter en behandling godt kan komme til at ligge op af hinden. På den måde for du vipperne spredt mere jævnt ud.

Det du skal være OBS på!

Vipperne må IKKE udsættes for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer efter behandlingen.

Nogle vil kunne se vippebukket lige efter behandling, og andre vil kunne opleve at vipperne bukker sig lidt mere de næste 1-3 dage.

Allergi – Hvis du har allergi og ikke kan tåle permlotion / vippefarve anbefales denne behandling naturligvis ikke. Hvis du er i tvivl, kan du komme ind til os først og få lavet en allergitest forud for behandlingen – Den tager ca. 15 min, hvorefter du skal afvente 24 timer for at se om der kommer en mild reaktion.

Der er ca. 1% der ikke vil kunne opnå et synligt/tilfredsstillende resultat af behandlingen, da hårstrukturen ikke tillader permgel at virker som hensigt (vipperne bukker). Det er dog yderst sjældent, at vi her på klinikken har oplevet dette. Men der er en risiko for, at dette kan forekomme. I sådanne tilfælde giver vi desværre ikke penge igen, da man ikke kan vide dette på forhånd.

Anbefalede tilkøb ved denne behandling

Lash Lift Odense – Få det ekstra Løft

Spar 15% på Lash Lift
“Ved køb af et klippekort, få du 7 klip og betaler kun for 6 klip!”