Hudplejegruppens teenage ansigtsbehandling er det perfekte valg for dig, som lider af uren hud i ansigtet

Målgruppe: Unge til og med 19 år.
Hudproblem: Uren hud
Behandlingen består af: Hudvurdering • Afrensning • Eksfoliering • Damp • Dybderens • Maske • Ansigtscreme • Vejledende samtale med behandler
Pris: 558 kr / Klippekort: 478 kr pr. Stk.

Hvem er målgruppen for en teenage ansigtsbehandling?

Hudplejegruppens teenage ansigtsbehandling anbefales til unge i alderen 12-19 år. I løbet af puberteten vil du ofte opleve store forandringer i din huds tilstand. Mange teenagere er plaget af hudproblemer og uren hud i ansigtet, som fx hudorme, bumser samt øm og irriteret hud. Hudproblemer i teenageårene kan medføre mindre selvværd og mangel på glæde i hverdagen. Det er synd, da dine hudproblemer oftest kan løses. Vi ønsker ikke, at hudproblemerne skal genere dig i din hverdag. Derfor vil denne behandling hjælpe dig med, at genskabe den helt rette balance i din hud og styrke dit velvære. Hvis du er 20 år eller ældre, anbefaler vi, at du booker en tid til en Nimues DETOX behandling med AHA. Til meget problematisk hud er Nimues PENTA SALAIC behandling det helt rigtige valg.

Hvorfor opstår uren hud i puberteten?

I puberteten vil både piger og drenge opleve, at der sker en øget produktion af testosteron i kroppen. Dette medfører, at talgkirtlerne i huden bliver stimuleret og der opstår en større produktion af hudfedt. Samtidig sker der en forsnævring af talgkirtlernes udførselsgang, som bevirker at hudfedtet ophober sig og der dannes en betændelsestilstand i huden. Teenagere vil derfor ofte opleve fedtet hud med urenheder, hudorme og betændelse, hvis huden ikke plejes og renses rigtigt.

Hvordan hjælper Hudplejegruppens teenage ansigtsbehandling dig? 

Denne ansigtsbehandling bliver særligt skræddersyet efter dine behov. Resultatet af behandlingen er en synlig sundere, gennemfugtet og velplejet hud. Hvis du lider af uren og/eller fedtet hud i ansigtet, er det vigtig at få renset huden i dybden og få genoprettet hudens balance – det er netop dét vores teenage ansigtsbehandling hjælper dig med.
OBS: Denne behandling skal udføres af professionelle behandlere, da der kan opstå ar dannelse, hvis dybderensningen ikke udføres korrekt

Hvordan er fremgangsmåden i Hudplejegruppens teenage ansigtsbehandling?

Vores behandler starter behandlingen med en vurdering af din hud. Det gøres, for at finde den helt rigtige balance i behandlingen. Hvis det er din første teenage ansigtsbehandling, giver behandleren dig en trinvis vejledning gennem hele forløbet. Efter hudvurderingen vil din hud blive afrenset, efterfulgt af en grundig eksfoliering og damp. Næste trin i behandlingen er dybderensningen – en slags ”hovedrengøring” af din hud (det er muligt, at tilkøbe ´Ekstra dybderens´, hvis det er nødvendigt for at opnå det ønskede resultat). Efter dybderensen får du lagt en beroligende maske. Behandlingen afsluttes med en plejende ansigtscreme og en vejledende samtale, hvor der laves en plan/anbefaling for dit videre behandlingsforløb. Samtidig rådgiver vi dig i, hvilke produkter du kan anvende til hjemmebrug, for at opnå bedste resultat.

nimue-yskinHudplejegruppens anbefalinger til dig

Et kurforløb anbefales til denne behandling, da én behandling sjældent vil være nok. Køb derfor et klippekort på 6 behandlinger og få den 7. behandling gratis, du sparer 15 %. Nævn kurforløbet til din behandler ved din første behandling og få de 15% rabat med det samme.
For at sikre det bedste resultat af din behandling, anbefaler vi også, at du tilkøber plejeprodukter, der er tilpasset din hudtype. Til unge 12-19 år anbefaler vi Nimues specielle hudplejeserie Y:SKIN.
Y:SKIN Serierne er opbygget i 4 faser: 1. fase: Rens, 2. fase: Bevar, 3. fase: Genopret og 4. fase: Beskyt. I forbindelse med din første behandling, vil du selvfølgelig få en god vejledning samt svar på uforløste spørgsmål.

Hverken behandlingen eller plejeprodukterne kan stå alene, da de er hinandens forudsætninger for at opnå det bedst mulige resultat. 50% af løsningen på dine hudproblemer skal findes i behandlingen og de sidste 50% i de tilkøbte produkter. Hvis du ikke kan eller vil vælge både behandlingen og produkterne, så anbefaler vi, at du vælger at fokusere på behandlingerne, da disse vil skabe mest værdi for dig og din hud her og nu.

Anbefalede tilkøb til teenage ansigtsbehandling

yskin_560

Vær OBS på følgende:

  • Tænk over hvad du spiser. Din kost har også indflydelse på din hud.
  • Plej altid din hud med de rette produkter – både morgen og aften.
  • Klem ikke i dine urenheder i ansigtet, da ar dannelse kan forekomme, overlad dette til din behandler.
  • Klorvand, koldt vejr og menstruation (p-piller) kan påvirke hudens tilstand negativt.

Vidste du, at menstruation skaber en hormonel ubalance i kroppen?

Når du har din menstruation opstår der en hormonel ubalance i kroppen, som kan medføre urenheder, især i ansigtet. Undersøgelser har vist, at 63% af alle kvinder oplever månedlige udbrud af bumser i forbindelse med deres menstruation.
Hvis du vil vide mere om de faktorer, som påvirker din hud og krop, så læse mere under menupunktet Blog?

Teenage ansigtsbehandling – imod uren hud og hudorme i ansigtet

Nimue Y Skin