Prøv Hudplejegruppens stimulerende og fugtgivende ansigtsbehandling, som genopretter balancen i tør, fedtet eller sensitiv hud

Målgruppe: Fra 20 år og opefter.
Hudproblem: Sensitiv, tør, fedtet hud
Behandlingen består af: Hudvurdering · Afrensning · Varmt og koldt kompres · Peeling · Varmt og koldt kompres · Damp · Dybderens · Ansigtsmassage · Afstressende maske · Creme · Let mineral makeup, hvis du ønsker dette.
Pris: 798 kr. / Klippekort: 678 kr pr. Stk.

Hvem er målgruppen for en SKINOVAGE ansigtsbehandling?

Behandlingen anbefales til normal hud eller til dig, som har tør og sensitiv hud, og derfor vil reagere for kraftigt på en frugtsyrebehandling.
Vores SKINOVAGE behandling er også god til dig, som har fedtet eller stresset hud, der trænger til en opfriskning og ekstra glød.

Hvorfor opstår ubalance i huden?Babor1

Huden er et spejl af vores krops og psykes tilstand. Når du har meget at se til eller får for lidt søvn, ses det tydeligt på huden. Træthed og stress medvirker til en kedelig og mere sensitiv hud, derfor er denne behandling, med skiftevis koldt og varmt kompres, især velegnet. Kolde og varme kompres stimulerer blodcirkulationen i de små kapillærer i huden og det bevirker, at huden genskaber sin naturlige glød og genfinder sin rette balance.

Hvordan hjælper SKINOVAGE ansigtsbehandlingen dig?

Denne ansigtsbehandling styrker, dybderenser, fugter og genopretter hudens balance gennem BABORS højteknologiske SKINOVAGE-serie, som er spækket med antioxidanter og vitaminer. Alt godt i én behandling, og lige hvad din hud har brug for året rundt. Behandlingen bliver skræddersyet efter dine ønsker og din huds behov. Under behandlingen stimuleres huden gennem varme og kolde kompres og massage. Ved denne behandling vil du opleve, at din hud får sin naturlige glød tilbage på grund af den øgede blodtilførsel i huden.

Hvordan er fremgangsmåden i SKINOVAGE ansigtsbehandlingen

Behandlingen starter med en hudvurdering, så vi finder den helt rette vej for lige netop din hud. Herefter vil huden bliver afrenset, efterfulgt af varme og kolde kompres. Dernæst foretages en peeling, igen efterfulgt af varme og kolde kompres. Herefter vil du kunne nyde en dejlig omgang damp, så hudens porer åbnes. Dernæst vil dybderensningen finde sted, hvor din hud får en ”hovedrengøring”. Herefter følger en lækker afslappende massage af ansigt og hals. Hvorefter der lægges en afstressende maske. Behandlingen afsluttes med en fugtgivende ansigtscreme. Hvis du ønsker det, så lægges der også en let mineral makeup.

Første gang du kommer til denne behandling, får du en god vejledende samtale med din behandler – både før, under og til sidst i din behandling. Grunden til dette er, at skræddersy den rette hudplejebehandling samt finde de rigtige hudplejeprodukter i forhold til de ønsker som du har. En gensidig dialog sikrer det bedste resultat for dig.

Der kan tilkøbes Décolleté behandling (øverste del af brystkassen) til denne ansigtsbehandling, samt til vores DETOX MED AHA ansigtsbehandling. Décolleté behandlingen følger med i REVERSIVE DE LUXE, HSR LIFTING DE LUXE og SEA CREATION HIGH CLASS LUXURY.

Hudplejegruppens anbefalinger til dig

Til denne ansigtsbehandling anbefales køb af klippekort, hvor du køber 6 klip og får det 7. klip gratis. På denne måde sparer du 15%.
For at sikre det bedste resultat, anbefales det også, at du køber de tilhørende produkter fra BABOR, som passer til din hudtype. BABORS hudplejeserie består af basisprodukterne: rens, peeling, tonic og dag-/natcreme samt tillægsprodukter, som giver den optimale pleje til din hud.

Citat fra en kunde

“I de sidste 5 år har mine regelmæssige besøg i Hudplejegruppen været en tilbagevendende fornøjelse – faktisk en uundværlig selvforkælelse. Du bliver mødt af et imødekommende, dygtigt personale og det i rare omgivelser. Ja, og produkterne – de bli’r altså en vane, du ikke gerne slipper igen, ligesom – selvfølgelig – glæden ved at møde Verden med et velplejet ansigt”.
Skrevet af Lone (24 år) – D. 2. november 2013
Mail feedback – 5 ud af 5 stjerner ★★★★★

Anbefalede tilkøb til denne behandling:Babor skinovga

Vær OBS på følgende:

  • Tænk over hvad du spiser. Kosten har også en indflydelse på din hud.
  • Stress og søvnmangel påvirker din huds tilstand.
  • Plej altid din hud med de rette produkter – både morgen og aften.
  • Rygning har en stor påvirkning på din huds tilstand.

Vidste du, at stress påvirker din huds tilstand?

Når din krop er stresset, vil den automatisk øge produktionen af stresshormonet kortisol. Kortisol har en positiv virkning på den stressede krop, men problemet opstår, hvis kroppen er stresset i længere perioder og derfor udsættes for et højt kortisolniveau.

Et højt kortisolniveau svækker dit immunsystem og derved øges risikoen for inflammation, som er en betændelsestilstand i kroppen. Stress kan desuden øge produktionen af det mandlige kønshormon testosteron, som ligeledes øger fedtproduktionen i dine talgkirtler.

Alt i alt betyder dette, at jo meres stresset kroppen er, jo mere ses det på din hud. Hvis du oplever perioder med stress, og ikke kan undgå disse, så er det vigtig, at du kommer til en ansigtsbehandling, der kan forebygge og holde udbruddene nede.

En afslappende ansigtsbehandling i rolige omgivelser, kan gøre underværker for din hud og dit velvære.

Hvis du vil vide mere om de faktorer, som påvirker din hud og krop, så læse mere under menupunktet Blog?

Skærmbillede 2017-07-11 kl. 13.21.03