Prøv Hudplejegruppens højteknologiske wellness ansigtsbehandling mod rynker og fine linjer!

Målgruppe: 30 år og opefter
Hudproblem: Ældning (reberare)
Behandlingen består af: Hudvurdering • Afrensning • Peeling • Damp • Lettere dybderensning • Vitalitetsmaske • Hudforyngende HSR ampuller og maske • Massage • HSR Special maske • HSR Serum • HSR Øjencreme • HSR Dagcreme • Mineral makeup
Pris: 1.498 kr. / Klippekort: 1.273 kr pr. Stk.

Hvem er målgruppen for en ansigts behandling mod rynker og fine linjer?

Denne rynkebehandling er velegnet til dig, som ønsker at få reduceret linjer og rynker og få opstrammet huden i ansigtet. Behandlingens formål er, at reparere miljøbelastet og skadet hud samt forsinke den naturlige ældningsproces.

Hvorfor opstår rynker og fine linjer i ansigtet?

Alderen kan hurtigt sætte sin spor i form af rynker. Rynker er nemlig en del af hudens naturlige aldring. Med tiden vil vores hud blive tyndere og tyndere, fordi den med alderen mister sin elastiske egenskaber. Rynker ses på hudens overflade, som fine eller grove linjer.
Da dette er en naturlig proces i huden, er det ikke en proces, som kan undgås. Men man kan forebygge, udskyde eller reducere den allerede eksisterende proces ved at hjælpe huden med at opretholde eller genoprette sin elasticitet.

Hvordan hjælper denne rynkebehandling dig?

HSR LIFTING er et innovativt hudplejeprogram, bestående af nyehøjteknologiske aktive ingredienser. HSR-produkterne indeholder effektive komplekser, som udglatter, toner og løfter huden. Resultatet af denne rynkebehandling er, at hudoverfladen bliver blødere, fyldigere og mere elastisk – huden genvinder sine ungdommelige glød.
Dette er også en boostende behandling, der giver huden ny vitalitet. Efter behandlingen føles huden frisk, glat og gennemfugtet. Rynkebehandlingen er en af vores absolutte wellness behandlinger – det rene velvære for krop og sjæl. Herudover forbedres din huds udseende markant.

74776_Babor_Babor_Lifting_-_Extra_Firming_Cream_50_1Hvordan er fremgangsmåde i HSR LIFTING?

Ansigtsbehandlingen starter med en afrensning og eksfoliering af huden, efterfulgt af damp. Dernæst anvendes en vitalitets-masken for at booste huden. Herved bliver de efterfølgende hudforyngende ampuller og masker dobbelt så effektive. Næste trin i behandlingen er en behagelig massage af
ansigt, nakke og décolleté. Efterfølgende lægges en specialmaske og dernæst anvendes de aktive HSR-produkter. Afslutningsvis lægges der en flot makeup med mineralprodukter.

Første gang du kommer til denne rynkebehandling giver behandleren dig en grundig vejledende samtale – både før, under og til sidst i din behandling. Grunden til dette er, at vi her hos Hudplejegruppen i Odense stræber efter, at skræddersy den helt rette rynkebehandling til netop din hud.


Hudplejegruppens anbefalinger til dig

Vi anbefaler, at du køber BABORS HSR serie med hjem efter behandlingen. Serien består af en ansigtscreme, en øjencreme og et HSR Serum. Disse produkter vil være med til at opretholde hudens elasticitet og de understøtter selve behandlingen. Derudover anbefaler vi, at du besøger os regelmæssigt for at opretholde behandlingernes effekt. Køb et klippekort på 6 behandlinger og få den 7. gratis, herved sparer du 15%.

Citat fra en kunde

”I Hudplejegruppen føler man sig altid velkommen. Der er et personale som bare altid er søde venlige og imødekommende, og som altid står på spring med gode råd og vejledning uden at virke anmassende. I mange år har Søfeldt selv været den der har ordnet min hud, og trods de mange mennesker som hun forholder sig til hver dag, så kan hun bare huske hvad vi har snakket om sidst jeg var her og hvad vi evt. havde af aftaler der skulle prøves af på huden inden næste konsultation. Kan kun give min varmeste anbefaling af Hudplejegruppen og det fantastiske personale”
Skrevet af Carina – D.5. september 2016
 Facebook anmeldelse – 5 ud af 5 stjerner ★★★★★

Anbefalede tilkøb til denne behandlin2de842c6bd6a743281600dc78dba9dcfg

Vær OBS på følgende:

  • Drik masser af vand. Vand opretholder hudens fugtbalance og det giver dig en sundere hud.
  • Plej altid din hud med de rette produkter – både morgen og aften.
  • Brug altid en høj solfaktor, især på de mest udsatte områder fx omkring øjenpartiet, når du skal opholde dig i solen.
  • Undgå solen, hvis du er i gang med et kurforløb.
  • For meget sol kan fremskynde hudens ældningsproces.

Vidste du, at kollagen i din hud forsvinder og din hud bliver tynder med alderen?

Hudens ælringNår man bliver ældre sker der mange forandringer i kroppen. Alderen ses også på ens hud. Jo ældre man bliver, desto mere fylde og spændstighed mister huden.
Vores hud er opdelt i tre lag og med alderen ændres overhuden, især læderhuden forandres. Med tiden vil læderhuden bliver tyndere og de reparationsmekanismer, som findes i læderhunden vil ikke virke optimalt. Når disse ikke gør det, vil det gå ud over hudens kollagen og elastiske fibre, som nedbrydes langsomt. På denne måde mister huden sin styrke og elasticitet, og det vil medføre grove linjer og rynker i huden. Derudover er det også bevist, at både rygning og sollys kan nedsætte læderhudens reparationsevne. Derfor er det en god idé, at stoppe med at ryge og være varsom med at taget for meget sol, hvis man vil forebygge tidlige rynker.
Hvis du vil vide mere om de faktorer, som påvirker din hud og krop, så læse mere under menupunktet Blog?

Rynkebehandling Odense – Udskyd din ældning by Hudplejegruppen ApS