Giv din hud en dybderens og mærk frugtsyrens banebrydende effekt mod uren hud med Hudplejegruppens effektive frugtsyre behandling

Målgruppe: Fra 20 år og opefter
Hudproblem: Problematisk, miljøbelastet og tør hud i ansigtet
Behandlingen består af: Hudvurdering • Afrensning • Enzym peeling • Damp • Dybderens • Frugtsyre • Massage • Aktiv maske • Serum • Creme • Let mineral makeup, hvis du ønsker dette
Pris: 798 kr / Klippekort: 678 kr pr. Stk.

Hvem er målgruppen for en frygtsyre behandling?

Denne ansigtsbehandling er særlig velegnet til dig som føler, at din hud blevet grå, trist, ujævn og mangler fugt. Den anbefales også til uren hud med tilstoppede porer og betændelsestilstande (bumser).

Hvorfor opstår uren hud i ansigtet?

Huden er kroppens største organ, som sørger for at beskytte din krop mod udefrakommende mikroorganismer og bakterier. Hver dag bliver din hud påvirket af forskellige faktorer, som slider og ændrer på din hud. Derfor er det vigtig, at du passer og plejer din hud og hjælper den med at opretholde sin beskyttelsesfunktion samt holder huden ren for negative hormonelle påvirkninger.

nimue frugtsyrenHvordan hjælper en frugtsyre behandling dig?

Ved brug af frugtsyre, som er det essentielle i denne ansigtsbehandling, opnås der hurtige og synlige resultater. Hudens struktur fremstår med det samme mere jævn og glat. Dette skyldes, at frugtsyren reducerer de små linjer i din hud og giver din hud en mere ensartet hudtone og mere glød. Frugtsyren går i dybden og reducerer markant mængden af tilstoppede porer. Derved modvirkes en ophobning af døde hudceller.

I denne frygtsyre ansigtsbehandling får du også en dybderens, hvilket er vigtigt, for at løsne affaldsstoffer i huden. Hvis du ikke får dybderenset din hud, kommer du ikke af med tilstoppede porer, og derved opstår en øget risiko for udvikling af betændelsestilstande i huden, som bumser.

Hvordan er fremgangsmåden i Hudplejegruppens frugtsyre behandling?

Behandlingen starter med en hudvurdering, hvor vi finder den helt rette balance i behandling for lige netop din hud. Herefter vil huden blive afrenset og eksfolieret med en speciel enzym peeling, efterfulgt af damp. Dernæst vil behandleren foretage en grundig dybderens af huden, hvorefter der bliver lagt en frugtsyremaske. Frugtsyremasken er utrolig effektiv. Den renser helt nede i hudens nederste lag (subcutis) og genopretter hudens fugtbalance. Hvilket er optimalt for dig, der lider af tør hud i ansigtet. Efter masken følger en dejlig afslappende massage af ansigt og hals. Herefter lægges en aktiv maske, som afstresser huden. Behandlingen afsluttes med et serum og en plejende ansigtscreme. Hvis du ønsker det, lægges der også en let mineral makeup.

Du har også mulighed for, at tilkøbe en Décolleté behandling (øverste del af brystkassen) til denne behandling, samt til vores SKINOVAGE ansigtsbehandling. Décolleté behandlingen følger med i REVERSIVE DE LUXE, HSR LIFTING DE LUXE og SEA CREATION HIGH CLASS LUXURY behandlingerne.

Hvis det er første gang, at du kommer til vores frugtsyre ansigtsbehandling, får du en god vejledende samtale med din behandler, både før, under og til sidst i din behandling. Årsagen til dette er, at skræddersy den rette hudplejebehandling og finde de passende hudplejeprodukter, som matcher dine ønsker.

Hudplejegruppens anbefalinger til dig

Til denne frygtsyre behandlingen anbefaler vi, at du køber et klippekort på 6 behandlinger og derved får du den 7. behandling gratis, du sparer 15%. Desuden anbefaler vi, at du tilkøber produkter fra Nimue, som passer til din hudtype, for at sikre det bedste resultat. Nimues hudplejeserie består af basisprodukterne: rens, peeling, tonic og dag/nat creme samt tillægsprodukter.

For at nå det bedste resultat, vil behandlingerne og produkterne altid være afhængige af hinanden. 50% af løsningen på dit hudproblem skal findes i tilkøbte produkter og de sidste 50% skal findes i behandlingen. Derfor anbefaler vi altid en god balance imellem disse to forhold.
Vi er her for din skyld, derfor vil vi gerne hjælpe dig med at finde den rette pleje for din hud. Hvis ikke du ønsker, at benytte dig af både behandling og produkter, så anbefaler vi, at du fokuserer på behandlingerne, da disse vil skabe mest værdi for dig her og nu.

OBS: Hvis du er under lægelig behandling med hormonprodukter, som A-vitamin eller Kortison præparater, kan frugtsyre behandlingen ikke anbefales.

Citat fra en kunde

“Jeg begyndte at komme ved hudplejegruppen, da jeg har en problematisk hud, og har både fået piller fra hudlæge og den ene behandling efter den anden. Men så tog jeg op, og fik en tid til en ansigtsbehandling, og det var det bedste jeg har gjort. Jeg kunne se resultater med det samme, og efter nr. 2 behandling, kan jeg nu se at der faktisk er chance for jeg kan få en rigtig flot hud:) Personalet er rigtig imødekommende, og man føler sig tilpas med det samme. Jeg har faktisk ikke noget negativt at sige om hudplejegruppen, så kan varmt anbefale det til andre. Deres produkter er rigtig effektive, men jeg blev overrasket over at de var en smule dyre, men pris og kvalitet hører ofte sammen, og det er et sted man bestemt ikke skal spare på. Så alt i alt er det et helt fantastisk sted og komme”.
Skrevet af Jeanette (21 år) – D. 1. marts 2013
Mail feedback – 5 ud af 5 stjerner
★★★★★

Anbefalede tilkøb til denne behandlingSkærmbillede 2017-07-11 kl. 13.05.36

Vær OBS på følgende:

 1. Kend din blodtype. Visse blodtyper giver anledning til hudproblemer.
 2. Tænk over hvad du spiser. Kosten har også indflydelse på din hud.
 3. Stress og søvnmangel påvirker din huds tilstand.
 4. Plej altid din hud med de rette produkter – både morgen og aften.
 5. Rygning har en stor indvirkning på din huds tilstand.

Vidste du, at dit valg af fødevarer kan minimere eller forårsage akne?

Der er mange delte meninger om, hvilke fødevarer der kan forårsage urenheder i huden. Men helt generelt kan man sige, at jo sundere du spiser, jo sundere bliver din hud. Grunden til dette er, at hvis du spiser varieret kost, vil du også indtage vitaminer og antioxidanter, som hjælper hunden med at opretholde dens normale og sunde funktion. Hvis du lider af meget uren hud, så er det en god idé, at holde sig fra de fødevarer, som kan give inflammation i kroppen. Altså de fødevarer, som øger mængden af fedt i dine talgkirtler og på denne måde er med til at forårsage bumser.

Nedenfor ses en liste over de væsentligste fødevarer, som kan minimere eller forårsage akne:

Minimere akne:

 • Frugt og grønt, helst med et lavt sukkerindhold.
 • Fisk og generelt omega 3 rige fødevarer.
 • De sunde fedtstoffer, altså dem, som ikke er oxiderede.

Forårsage akne:

 • Mælkeprodukter kan på grund af indholdet af IGF-1 (væksthormon) øge det mandlige kønshormon (testosteron) og derved øge forekomsten af bumser i huden.
 • Sukker påvirker dit blodsukker. Hvis man har højere blodsukker i længere perioder, vil det give øget inflammation i kroppen og derved forårsage øget forekomst af akne.
 • De usunde fedtstoffer, altså de oxiderede.

Hvis du vil vide mere om de faktorer, som påvirker din hud og krop, så læse mere under menupunktet Blog?

Raw-Entertainment-Nimue