Hudplejegruppens teenage ansigtsbehandling er det perfekte valg for dig, som lider af uren hud i ansigtet og som ønsker en synlig renere og sundere hud

Målgruppe: Unge til & med 19 år
Hudproblem: Uren hud
Behandlingen består af: Hudvurdering • Afrensning • Eksfoliering • Damp • Dybderens • Maske • Ansigtscreme • Vejledende samtale med behandler
Pris: 548 kr / Klippekort: 466 kr pr. Stk.

Hvem er målgruppen for en teenage ansigtsbehandling?

Hudplejegruppens teenage ansigtsbehandling anbefales til unge i alderen 12-19 år. I løbet af puberteten vil du opleve store forandringer i din huds tilstand. Mange teenagere er plaget af hudproblemer og uren hud i ansigtet, som fx hudorme, bumser samt øm og irriteret hud. Hudproblemer i teenageårene kan føre til mindre selvværd og mangel på glæde i hverdagen. Men fortvivl ikke, for dit hudproblem kan ofte løses, det kræver bare den rigtige behandling. Denne behandling hjælper dig med, at genskabe den helt rette balance i din hud og øge dit velvære. Hvis du er 20 år eller ældre, anbefaler vi, at du booker en tid til en Nimues DETOX behandling med AHA. Til meget problematisk hud er Nimues PENTA SALAIC behandling det helt rigtige valg.

Hvorfor opstår uren hud i puberteten?

I puberteten vil du opleve, at der sker en øget produktion af testosteron i kroppen. Det medfører, at talgkirtlerne i huden bliver stimuleret og der opstår en større produktion af hudfedt. Samtidig sker der en forsnævring af talgkirtlernes udførselsgange. Det gør, at hudfedtet ophober sig og der dannes en betændelsestilstand i huden. Hvis din hud ikke pleje og renses rigtig, vil du opleve, at din hud bliver fedtet og at der opstår urenheder samt hudorme i ansigtet.

Hvordan hjælper Hudplejegruppens teenage ansigtsbehandling dig? 

Denne ansigtsbehandling bliver skræddersyet helt efter dine ønsker og behov. Resultatet af behandlingen er en synlig sundere og renere hud. Hvis du lider af uren og/eller fedtet hud i ansigtet, er det vigtig at rense huden i dybden og få genoprettet hudens balance – det er netop dét vores teenage ansigtsbehandling hjælper dig med.
OBS: Denne behandling skal udføres af professionelle behandlere, da der kan opstå ar dannelse, hvis dybderensningen ikke udføres korrekt

Hvordan er fremgangsmåden i Hudplejegruppens teenage ansigtsbehandling?

Vores behandler starter behandlingen med en vurdering af din hud. Det gøres, for at finde den helt rigtige balance i behandlingen. Hvis det er din første teenage ansigtsbehandling, giver behandleren dig en trinvis vejledning gennem hele forløbet. Efter hudvurderingen vil din hud blive afrenset, efterfulgt af en grundig eksfoliering og damp. Næste trin i behandlingen er dybderensningen – en slags ”hovedrengøring” af din hud (det er muligt at tilkøbe ´Ekstra dybderens´, hvis det er nødvendigt for at opnå det ønskede resultat). Efter dybderensen får du lagt en beroligende maske. Behandlingen afsluttes med en plejende ansigtscreme og en vejledende samtale, hvor der laves en plan/anbefaling for dit videre behandlingsforløb. Samtidig rådgiver vi dig i, hvilke produkter du kan anvende til hjemmebrug, for at opnå bedste resultat.

nimue-yskinHudplejegruppens anbefalinger til dig

Et kurforløb anbefales til denne behandling, da én behandling sjældent vil være nok. Køb derfor et klippekort på 6 behandlinger og få den 7. behandling gratis, du sparer 15 %. Nævn kurforløbet til din behandler ved din første behandling og få de 15% rabat med det samme.
For at sikre det bedste resultat af din behandling, anbefaler vi også, at du tilkøber plejeprodukter, der er tilpasset din hudtype. Til unge 12-19 år anbefaler vi Nimues specielle hudplejeserie Y:SKIN.

Y:SKIN Serierne er opbygget i 4 faser: 1. fase: Rens, 2. fase: Bevar, 3. fase: Genopret og 4. fase: Beskyt. I forbindelse med din første behandling, vil du selvfølgelig få en god vejledning samt svar på uforløste spørgsmål.

Hverken behandlingen eller plejeprodukterne kan stå alene, da de er hinandens forudsætninger for at opnå det bedst mulige resultat. 50% af løsningen på dine hudproblemer skal findes i behandlingen og de sidste 50% i de tilkøbte produkter. Hvis du ikke kan eller vil vælge både behandlingen og produkterne, så anbefaler vi, at du vælger at fokusere på behandlingerne, da disse vil skabe mest værdi for dig og din hud her og nu.

Citat fra en kunde

“Jeg har altid gået med den forestilling og tankegang at når man snakkede kosmetolog, så var det kun forbeholdt kvinderne. Men jeg tog så meget fejl. Jeg ville ønske jeg havde forkælet mig selv da jeg var yngre ved gå til en kosmetolog og derved fået passet og plejet mit ydre på denne måde her. Gennem mine teenageår led jeg rigtig meget af uren hud; akne. Brugte en formue på diverse produkter som lovede guld og grønne skove, og intet virkede. Efter at have begyndt at gå her, kan jeg tydeligt se et forbedret resultat gang for gang. Jeg led rigtig meget af rødme på kinderne, og må indrømme at det er blevet meget bedre end før jeg startede. Jeg føler mig godt tilpas hos Jer. I er rigtig søde og rare at snakke med. I forstår de problemer og bekymringer jeg har omkring min hud. I giver mig en tydelig gennemgang af hvad problemet er i helhed, hvordan det kan være opstået og vigtigst af alt, hvordan det bliver behandlet. I virker meget oprigtig, og det får en til at føle sig i centrum – At i går op i hvordan jeg har det, og hvad der er bedst for mig. Jeg er rigtig glad for jeres produkter jeg har købt. Min hud føles i hvert fald mere “afslappet” og rolig end før, hvor den virkede irriteret, hård, og rød”. Ses onsdag…
Skrevet af Andreas (25 år) – D. 3. december 2013
Mail feedback – 5 ud af 5 stjerner ★★★★★

Anbefalede tilkøb til teenage ansigtsbehandling

yskin_560

Vær OBS på følgende:

  • Tænk over hvad du spiser. Din kost har også indflydelse på din hud.
  • Plej altid din hud med de rette produkter – både morgen og aften.
  • Klem ikke i dine urenheder i ansigtet, da ar dannelse kan forekomme, overlad dette til din behandler.
  • Klorvand, koldt vejr og menstruation (p-piller) kan påvirke hudens tilstand negativt.

Nimue Y Skin