Skal vi sammen skrue tiden tilbage? REVERSIVE DE LUXE er en eksklusiv anti-age ansigtsbehandling mod rynker med det revolutionerende RE-YOUTH Complex

Målgruppe: 20+ år
Hudproblem: Ældning (forebyggende)
Behandlingen består af: Hudvurdering • Afrensning • Peeling • Damp • Let dybderens • Vitalitetsmaske • Massage • REVERSIVE Maske • REVERSIVE Serum • REVERSIVE Creme • REVERSIVE Øjencreme
Pris: 1.498 kr. / Klippekort: 1.273 kr pr. stk.

Hvem er målgruppen for Hudplejegruppens anti-age ansigtsbehandling?

Denne luksus anti age behandling er særlig velegnet til dig, som endnu ikke har fået rynker eller til dig, som har moden hud med rynker, og som vil forebygge og udskyde ældningsprocessen. Hvis din hud skal bevare elasticiteten med alderen og beskyttes mod rynker, så er det denne ansigtsbehandling, som du skal vælge.

Hvorfor opstår rynker i huden?

Alderen sætter ofte sin spor i form af rynker. Rynker er nemlig en naturlig del af hudens ældning. Med tiden vil vores hud blive tyndere, fordi den med årene mister sin elastiske egenskaber samt fugtniveau. Rynker ses på hudens overflade – enten som fine eller grove linjer. Da dette er en naturlig proces, er det ikke en proces, som man kan undgå, men den kan forebygges, udskydes eller reduceres, hvis huden får hjælp til at opretholde/genoprette sin elasticitet. Det er netop det vores REVERSIVE anti age behandling gør.

Hvordan hjælper Hudplejegruppens anti age behandling dig?BABORroos

REVERSIVE anti- age behandling fra BABOR er ren forkælelse til den unge eller modne hud, hvor rynkerne endnu ikke har sat sine tydelige spor. Effekten af denne behandling er en forlængelse af cellernes livscyklus i alle hudens lag. Cellernes ældningsproces reduceres samtidig med, at kollagen fibrene styrkes og hudens elasticitet forøges.

Denne ansigtsbehandling mod rynker er den nyeste af sin art, hvor man hovedsageligt arbejder med hudens struktur, sundhed og næring. Behandlingens hudplejeprodukter indeholder ingredienser, som snyder cellerne til at tro, at de er sundere end de reelt er. Selvom cellerne kan reproducere sig 50 gange før de dør, kan man forlænge deres levetid, så det tager endnu længere tid inden de har rundet de 50 gange. Forklaringen er, at telomererne, som er ”halen” på kromosomerne, bliver beskyttet gennem anti-aging produkternes aktive ingredienser. Dette bevirker ganske enkelt, at cellerne lever et sundere og længere liv.

Hvordan er fremgangsmåde i Hudplejegruppens anti-age ansigtsbehandling?

Vores anti-age behandlingen starter med, at din hud bliver afrenset og eksfolieret, efterfulgt af damp. Herefter anvendes en vitalitets-maske, som genopretter vitaliteten i din hud. Efterfølgende udføres en afslappende massage af ansigt, nakke og øverste del af brystkassen. Dernæst anvendes BABOR REVERSIVE produkterne i form af: maske, ampul, serum, creme og øjencreme. Behandlingen afsluttes med en let mineral makeup.

                                     Hudplejegruppens anbefalinger til dig

Hvis det er første gang, at du får vores BABORS REVERSIVE rynke vcsPRAsset_3009684_60089_bb6dec65-49aa-45d6-8cd1-87a76db7636d_0behandling,

giver vi dig en gratis vejledning både før, under og efter behandlingen.

Vi anbefaler, at du også tilkøber BABORS REVERSIVE hudplejeprodukter til hjemmebrug. Produktserien består af et serum, creme og øjencreme. Produkterne er med til at forebygge hudens tab af elasticitet og understøtter selve ansigtsbehandlingen. Du har også mulighed for at tilkøbe et unikt kurforløb i form af fire REVERSIVE sera, som booster huden og efterlader den med fornyet vitalitet.

For at opretholde behandlingernes effekt, anbefaler vi, at du besøger os jævnligt. Vælg et klippekort på 6 behandlinger og få den 7. gratis, du sparer 15%.

Citat fra en kunde

”Har endnu engang været på besøg hos Hudplejegruppen og fået en skøn ansigtsbehandling, massage og diverse. Det er luksus og velvære for både krop og sjæl. Servicen er ypperlig, omgivelserne forkæler øjet, og der er altid en god stemning. Her kan jeg være mig. Jeg har haft fornøjelsen af Søfeldt igennem alle årene, og det føles nærmest som at drikke kaffe med en veninde. Det er kvalitet og nærvær helt i top. Som de synger i titelsangen til ‘Cheers’, så er det dejligt at komme et sted ”Where everybody knows your name”. Tak og jeg glæder mig til næste gang.”
Skrevet af Grethe – D.15. februar 2017
Facebook anmeldelse – 5 ud af 5 stjerner ★★★★★

Anbefalede tilkøb til denne behandling

Vær OBS på følgende:

  1. Drik masser af vand. Vand opretholder hudens fugtbalance og er med til at give dig en sundere hud.
  2. Plej altid din hud med de rette produkter – både morgen og aften.
  3. Brug altid en høj solfaktor, især på de mest udsatte områder fx øjenpartiet.
  4. Undgå solen, hvis du er i gang med et kurforløb.
  5. For meget sol kan fremskynde hudens ældningsproces.

Vidste du, at huden består af 3 lag og at kollage holder huden ungdommelig?

Jo ældre vi bliver, desto flere forandringer sker der med vores krop. Alderen sætter især sine spor på vores hud, som med tiden mister sin fylde og spændstighed.

Vores hud består af tre lag:

  • Overhuden (epidermis)
  • Læderhuden (dermis)
  • Underhuden (Subcutis/subutant fedtlag)

Overhuden er hudens beskyttende lag. Men huden får sin styrke, struktur og elasticitet gennem det underliggende hudlag – dermis, som primært består af kollagen.

Kollagen er det hyppigst forekommende proteinmolekyle i kroppen. Det findes især i huden, bindevæv, sener og muskler. Kollagen er med til at skabe elastinfibre, som giver huden sin spændstighed og elasticitet. Kollagen sikrer hudens optimale fylde, da det er væskebindende.
Men med alderen mister huden sine kollagen fibre. De tilbageværende fibre begynder at klumpe sig sammen og ses så som rynker på hudens overflade. Hudens produktionsevne nedsættes allerede efter 25-årsalderen.

Hyaluronsyre findes i alle vævs grundsubstans. Den binder store mængder vand i huden og sørger for, at regulere hudens fugtbalance og fylde. Desuden stimulerer den kollagendannelsen og beskytter cellerne mod frie radikaler.
Med alderen bliver denne proces ligeledes forringet og det medfører, at huden mister fugt. Denne proces er uundgåelige, men kan forsinkes, hvis du giver huden den rigtige pleje og får foretaget regelmæssige anti-age ansigtsbehandlinger.

Vores hud består af tre lag

Hvis du vil vide mere om de faktorer, som påvirker din hud og krop, så læse mere under menupunktet Blog?