Hudplejegruppens effektive specialbehandling mod hyperpigmentering og pigmentpletter i ansigtet

Målgruppe: Alle
Hudproblem: Hyperpigmentering/hormonpletter/pigmentpletter
Behandlingen består af: Hudvurdering • Afrensning • 3 trins peeling program • Damp • Dybderens • BIO LACTO PEEL • Maske • Creme • Let mineral makeup, hvis du ønsker dette
Pris: 1.498 kr. / Klippekort: 1.273 kr pr. Stk.

Hvem er målgruppen for denne ansigtsbehandling

Behandlingen er velegnet til dig, som oplever hyperpigmentering med mørke pletter på huden, også kaldt pigment- eller hormonpletter, og som ønsker en mere fejlfri samt jævn overfalde.

Hvorfor opstår hyperpigmentering og pigmentpletter?

Hyperpigmentering forekommer ofte, men det er ikke en normal tilstand for din hud. Pigmentpletter ses på huden de steder, hvor den bliver mørkere, misfarvet og plettet. Pigmentforandringer opstår, når kroppen producerer for meget melanin (farvestof). Kroppens produktion af melanin øges pga. forskellige faktorer som for meget sollys, alder og hormonelle forandringer.

Hvordan hjælper Hudplejegruppens BIO LACTO ansigtsbehandling dig?

Nimue-bio-lacto-peels

Hudplejegruppens behandling mod pigmentpletter tager udgangspunkt i et effektivt peeling program, som blegner misfarvninger og pletter i særligt udsatte områder på huden. Peelingen reducerer synligheden af nye pigmenteringer og giver en mere fejlfri og glat hud.

Behandlingen er resultatorienteret og det er derfor meget individuelt, hvor mange behandlingsforløb der skal til, for at nå det ønskede resultat. Vi anbefaler dog altid, at du vælger et tilrettelagt kurforløb (målrettet behandlingsforløb).

For at effektivisere og intensivere din behandling, anbefaler vi også, at du kombinerer kurforløbet med en eller flere af vores tillægsbehandlinger, såsom  Dermaroller (microneedling) eller Lysterapi (LPT). Du vil spar 50% på Dermaroller og 17% på Lysterapi i forbindelse med en ansigtsbehandling.

Hvordan er fremgangsmåden i en BIO LACTO ansigtsbehandling?

Behandlingen starter med en hudvurdering. Herefter vil din hud bliver afrenset, så den er klar til behandlingen. Dernæst vil peeling programmet starte, som består af tre forskellige faser. Herefter vil dybderensningen finde sted, hvor din hud får en grundig ”hovedrengøring”. Der påføres nu et serum, hvorefter der lægges en afstressende maske og behandlingen afsluttes med en fugtgivende ansigtscreme.
Det sidste led i behandlingen er en vejledende samtale med din behandler, hvor vi i fællesskab finder de rette hudplejeprodukter til hjemmebrug, hvis du ønsker det.

Hudplejegruppens anbefalinger til dig

Hvis du er under et lægeligt behandlingsforløb med hormonprodukter som A-vitamin eller Kortison, kan denne behandling ikke anbefales. Hvis du bruger overståede præparater, så oplys det til din behandler.

For at opnå det bedste resultat af en behandling mod pigmentpletter, er det ikke nok med blot behandlinger, da den rette pleje af huden også er vigtig i dagligdagen – især når du har et ønske om, at forbedre din huds tilstand. Derfor anbefaler vi, at du køber Nimues basisprodukter, som består af rens, peeling, tonic samt fading-serien, som speciel er beregnet til hyperpigmenteret hud.

Desuden anbefaler vi, at du køber et kurforløb, hvor du får flere behandlinger i træk, i et passende tidsinterval. Køb derfor et klippekort på 6 behandlinger og få den 7. behandling gratis, du sparer 15%.

Anbefalede tilkøb til denne behandlingNimue Bio Lacto

Vær OBS på følgende:

  • Brug altid en høj solfaktor, når du opholder dig i solen.
  • Undgå solen, når du er i gang med et kurforløb.
  • Benyt fading-serien fra Nimue, for at opnå vedvarende og bedre resultater.
  • Plej altid din hud med de rette produkter – både morgen og aften.
  • Rygning har også en stor påvirkning på din huds tilstand.

Vidste du, at solen udsender 3 typer UV-stråling?

Mange mennesker elsker sol og varme, men det er ikke altid, at solen er din bedste ven. Solen udsender forskellige former for stråling. Vi kender dem, som de synlige og de usynlige stråler, hvor de synlige er det lys vi ser, mens de usynlige kan være varmestråler eller UV-stråler.

Solen udsender 3 typer UV-stråling: UV-A, UV-B og UV-C. Dog er det kun to af dem, som når ned gennem atmosfæren, nemlig UV-A og UV-B stråling. Det er lige præcis disse UV-stråler, som vi skal passe på.

Hvis man udsættes for meget for disse stråler, kan de skade vores hud og celler. I tilfælde, hvor man ser hyperpigmenteringer i huden, skyldes dette en overproduktion af melanin, fordi man fx har være udsat for meget UV-stråling og derved påvirkes melanocytterne i vores krop. På denne måde opstår de mørke og tydelige pigmentpletter i huden.

For at undgå disse solskader er det ekstra vigtigt, at du altid bruger en høj solfaktor samt undgår/skruer ned for solen i den periode, hvor strålerne er værst, nemlig mellem kl. 12-16. Man kan også være genetisk eksponeret over for pigmentpletter i huden, hvilket vil sige, at der ikke skal så meget UV-stråling til, før der opstår skader i huden og der dannes pigmentpletter.

Hvis du vil vide mere om de faktorer, som påvirker din hud og krop, så læse mere under menupunktet Blog?

Skjermbilde_2016-05-12_kl._11.17.14_2048x2048